Index / Gezondheid / Hoe te vertellen als een zachte contactlens Inside Out

Share This Post

Gezondheid

Hoe te vertellen als een zachte contactlens Inside Out

Als je ooit een stekend gevoel in uw oog onmiddellijk na het plaatsen van een zachte contactlens hebt ervaren, kan de lens lint op het hebben of zeep zou kunnen zijn, zo niet gescheurd. Wat sommige nieuwe contactlensdragers zich niet bewust van is de

AdvertisementAls je ooit een stekend gevoel in uw oog onmiddellijk na het plaatsen van een zachte contactlens hebt ervaren, kan de lens lint op het hebben of zeep zou kunnen zijn, zo niet gescheurd. Wat sommige nieuwe contactlensdragers zich niet bewust van is de mogelijkheid om de lens zijn binnenste buiten. Immers, een zachte contactlens is zo kneedbaar dat het binnen zou kunnen blijken als het doorweekt in haar geval, zelfs als je het in de kamer geplaatst goede kant de laatste keer dat u uw lenzen droeg. Hier is hoe je terug op de tijd die nodig is om uw lenzen op te zetten door het identificeren van de vraag of de jouwe zijn binnenste buiten voorafgaand aan het inbrengen kan snijden.

Wat je nodig hebt

Handzeep Multi-purpose lenzenvloeistof

Was uw handen grondig. Afspoelen elke laatste spoor van zeep voordat u uw lenzen.

Gebruik uw duim en wijsvinger op de eerste lens nemen uit het contact lens geval. Spoel beide zijden van de lens met multi-purpose lenzenvloeistof (zie bronnen voor stappen zetten in uw contacten). Plaats de lens op de vlezige puntje van je wijsvinger om het klaar voor het inbrengen te krijgen.

Inspecteer de vorm van de lens aangezien het op wijsvinger. Als blijkt een goede C-vormige curve, is het klaar voor inbrenging. Echter, als de randen flare (zie afbeelding), het is binnen en van buiten en heeft vóór het inbrengen worden gecorrigeerd of anders zal je ogen pijn doen en geven u wazig zicht gedurende de dag.Herhaal stap 2 en 3 voor de andere lens.

Hints

Als je oog pijn nadat u uw contact lens te plaatsen, neemt u de lens onmiddellijk, zelfs als je weet dat de lens niet binnenstebuiten of zelfs vuil. Er kan een minuut scheur erin waarin uw oog zal krassen op als je de lens niet uit hoeft te nemen. De enige oplossing op dit punt is om uw oude lens te vervangen door een nieuwe.

Share This Post