Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te vertellen als een Strip Is Real of een kopie?

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te vertellen als een Strip Is Real of een kopie?

Voor comic een stripboek collector, authenticiteit is van het grootste belang. Als je strip werd gepubliceerd, en als het is een echte eerste editie, kan het verschil tussen een investering en een verspilling van tijd en geld betekenen. Afhankelijk v

AdvertisementVoor comic een stripboek collector, authenticiteit is van het grootste belang. Als je strip werd gepubliceerd, en als het is een echte eerste editie, kan het verschil tussen een investering en een verspilling van tijd en geld betekenen. Afhankelijk van het stripboek, kunnen er meerdere afdrukken vrijgegeven zijn geweest. Er zijn een aantal manieren waarop je kunt zien of uw comic boek is een eerste editie of dat het nep is.

Wat je nodig hebt

Stripboek

Kijk onder het copyright informatie voor de gedrukte editie. Sommige stripboeken zal iets in de trant van zeggen "5de druk," en zal de data voor alle van de vorige prenten die ervoor kwam geven. Anderen zullen gewoon zeggen welke printen is. Als een stripboek is vanaf de eerste druk, maar er wordt zelden iets dat vertelt welke afdrukken het is.

Vergelijk het stripboek met één dat je weet waar te zijn. In het algemeen zal een valse afdruk kleine details die verschillen van het origineel. Zo kan de prijsinformatie iets kijken veranderd.

Onderzoek waar en wanneer de strip oorspronkelijk werd gepubliceerd. Als de informatie die uw exemplaar niet overeenkomt, heb je een fake. Ook kijken naar de toestand van het stripverhaal. Als uw exemplaar is in perfecte staat en ziet er gloednieuw, maar zegt dat het meer dan 50 jaar geleden afgedrukt, is het waarschijnlijk dat u een nep.

Neem de strip om een ​​professionele dealer. Iemand die een levend maakt door het omgaan met stripboeken kan u helpen uw boek te authenticeren.

Share This Post