Index / Relaties & Family / Hoe te vertellen als de relatie niet zal duren

Share This Post

Relaties & Family

Hoe te vertellen als de relatie niet zal duren

Als je in een relatie en het gevoel dat er iets is gewoon niet helemaal goed, bent u het meest waarschijnlijk iets op het spoor. Veel mensen vinden zichzelf in de ongezonde situatie van de resterende in doodlopende relaties, zelfs wanneer ze zich vol

AdvertisementAls je in een relatie en het gevoel dat er iets is gewoon niet helemaal goed, bent u het meest waarschijnlijk iets op het spoor. Veel mensen vinden zichzelf in de ongezonde situatie van de resterende in doodlopende relaties, zelfs wanneer ze zich volledig bewust zijn dat ze niet gelukkig zijn en dat ze niet willen om de rest van hun leven doorbrengen met de andere persoon. Leer hoe u de belangrijkste tekenen dat je relatie veel meer leven meer in het niet heeft identificeren.

Vraag jezelf af of je je verveelt. In het begin van een relatie, je waarschijnlijk waren enthousiast om je vriendje te zien. U kunt zelfs hebben afgeteld de uren tot je volgende date. Echter, kunnen die dingen veranderen - en snel. Als u zich verveelt met je relatie en kan niet voor ogen dat nergens heen, dan is de situatie waarschijnlijk gedoemd. Je hebt al verhuisd in je hart.

Denk na over hoeveel tijd je doorbrengt met je partner. Als je je vriendin nooit meer zien, het is waarschijnlijk omdat jullie allebei, simpel gezegd, niet genoeg om de tijd voor elkaar te maken schelen. Als u vindt dat u zijn uitgaven meer en meer tijd op het werk, deelnemen aan andere activiteiten of met vrienden, en steeds minder tijd met je partner, is het waarschijnlijk omdat je niet het gevoel verbonden met je vriendin. Relaties gedijen wanneer beide partijen investeren veel tijd en moeite in de andere.

Overweeg of bedrog in beeld is geweest. Als u of uw vriend heeft bedrogen, de prognose voor de relatie is niet te warm. Zeer weinig relaties in staat zijn voorbij de stress van het bedrog te krijgen. Als jij en je vriendje willen om te gaan met de vreemdgaan probleem en zet het in het verleden echter veel tijd, geduld en inspanning nodig zal zijn.

Analyseer uw doelen. Onverenigbaarheid als het gaat om wat je wilt van het leven is een belangrijke aanwijzing dat er een relatie is niet te duren. Bijvoorbeeld, als je kinderen wilt en je vriendin niet, of vice versa, je relatie waarschijnlijk niet veel van een toekomst. Deze doelstellingen ook niet noodzakelijkerwijs eens te zijn over de grote dingen in het leven --- ze konden worden over dingen zo klein als wat je wilt zien op de televisie 's nachts.

Denk na over hoe vaak je vecht. Als u vindt dat u en uw vriend meer dan ooit vechten, zelfs over de pettiest kwesties, dan is het waarschijnlijk omdat beide van jullie zijn gefrustreerd en willen uit de relatie, zelfs als je niet per se bewust van. Als uw gevechten beledigend of vooral boos, kan dit wijzen op het feit dat de bedachtzaamheid en aandacht niet langer belangrijke elementen in je relatie, wat meestal betekent dat de relatie voorbij is.

Bepaal of tijd hebben samen is een prioriteit voor jou. Als u en uw vriendin zijn verlangen naar alleen tijd weg van elkaar, de relatie is niet lang voor deze wereld. Als u liever zijn zelf niets te doen dan met je partner, de relatie is op dit punt in wezen zinloos.

Denk na over hoeveel u geeft. Als je geen interesse hebt in het indruk maken je vriend niet meer (en vice versa), de relatie is voorbij. Als je niet kan schelen als je kijkt als een slob in de voorkant van je vriendje en maken geen moeite om hem te imponeren, je hebt gewoon al interesse in de relatie verloren.

Hints

Vertrouw je instinct. Als je vermoedt dat je relatie gedoemd is, om welke reden dan ook, dan betekent het dat waarschijnlijk ook. Geloof in je darmen en doe wat je hart je ingeeft.

Share This Post