Index / Eten drinken / Hoe te vertellen als Clams Ben Fresh

Share This Post

Eten drinken

Hoe te vertellen als Clams Ben Fresh

Seafood liefhebbers prijs mosselen voor hun veelzijdigheid. Geniet ervan als een gebakken voorgerecht, kook ze in een clam dip, maak een stevige chowder of boven uw favoriete pasta met clam saus. Clams vereisen sommige prep werk, echter. Voordat je k

AdvertisementSeafood liefhebbers prijs mosselen voor hun veelzijdigheid. Geniet ervan als een gebakken voorgerecht, kook ze in een clam dip, maak een stevige chowder of boven uw favoriete pasta met clam saus. Clams vereisen sommige prep werk, echter. Voordat je kunt schrobben ze schoon zand en gruis, dienen zij een strenge selectieprocedure ondergaan. Visuele en olfactorische inspecties moeten een 'tikken test "te begeleiden om te zien of je mosselen zijn fris. koken nooit mosselen die al dood zijn; dit kan je ziek maken.

Controleer de buitenkant van de schalen. Gooi alle mosselen die zijn gebroken of gebarsten schelpen.

Haal de mosselen met goed gesloten schelpen van degenen die worden geopend. De mosselen met gesloten schelpen nog in leven zijn en fijn om te eten.

Rap elke clam shell die open is. Gooi dat niet onmiddellijk dicht bij rappen. Deze mosselen zijn dood of sterven en niet veilig om te eten.

Pak twee mosselen met gesloten schelpen en rap ze samen zachtjes. Gooi alle mosselen die hol klinken.

Geef je kokkels een snuifje. Gooi die vis of anderszins bedorven ruiken. Verse mosselen moet een zoete, milde geur hebben.

Kook de mosselen dat deze selectie proces overleefd. Wanneer gekookt in hun schelpen, zal verse mosselen te openen. Dit geeft aan dat ze volledig gaar. Gooi alle mosselen die niet open na de juiste kooktijd; deze zijn niet vers.

Hints

Houd uw kokkels bij 38 graden Celsius tot 45 graden Fahrenheit in een container die niet luchtdicht is.

Share This Post