Index / Huis / Hoe te verplaatsen zware meubels Met de Hump Strap Techniek

Share This Post

Huis

Hoe te verplaatsen zware meubels Met de Hump Strap Techniek

Als je zware meubels hebt verplaatst, je weet hoe vermoeiend het kan zijn en hoe gemakkelijk het is om de muren en deuren beschadigen door tegen hen. Proberen te tillen en verplaatsen van zware voorwerpen plaatst u een verhoogd risico voor rug, arm e

Advertisement

Als je zware meubels hebt verplaatst, je weet hoe vermoeiend het kan zijn en hoe gemakkelijk het is om de muren en deuren beschadigen door tegen hen. Proberen te tillen en verplaatsen van zware voorwerpen plaatst u een verhoogd risico voor rug, arm en schouder blessures - niet om pijn in je handen te vermelden. Hand en vinger spieren zijn niet bedoeld om zware gewichten te ondersteunen voor langere tijd. Als u een paar bult bandjes en een helper, kunt u hefboomwerking meer effectief te gebruiken om uw zware meubels snel en veilig te verplaatsen.

Leg het midden van elke bult riem onder het meubel in de buurt van de rand. Probeer de lengte van het stuk scheiden in tweederde van de twee banden.

Buig je knieën en houd uw rug recht.

Leg de lus uiteinden van je band om uw onderarmen en uw partner hetzelfde doen.

Plaats de handen tegen de zijwand van het meubel of rond de hoeken te stabiliseren.

Geef je partner het signaal op te heffen. Duw van je benen om de belasting te heffen.

Loop het meubilair waar het moet gaan. Neem kleine stappen en regelmatig communiceren met uw partner om aanwijzingen te verstrekken.

Plaats de meubels, het verlagen van het op zijn plaats door langzaam het buigen van je knieën totdat het de grond raakt.

Verwijder de bult bandjes.

Hints

Zorg ervoor dat alle obstakels zijn uit de weg is en dat je genoeg inzicht om te zien waar je naartoe gaat.

Sommige bult bandjes kan lus rond uw borst of schouders.

Buig nooit je middel om zware voorwerpen op te heffen; Dit zorgt ervoor dat je gebruik maken van uw buikspieren op te tillen en brengt u een verhoogd risico op een hernia.

Share This Post