Index / Huis / Hoe te vernis over Stain

Share This Post

Huis

Hoe te vernis over Stain

Nieuw gekleurd houtwerk kan er geweldig uit, maar het zal niet ziet er geweldig uit voor lang als je niet dat de vlek met glans kit te beschermen. Vernis is een van de oudere vormen van glans kit en is nog steeds populair om zijn warme uitstraling en

Advertisement

Nieuw gekleurd houtwerk kan er geweldig uit, maar het zal niet ziet er geweldig uit voor lang als je niet dat de vlek met glans kit te beschermen. Vernis is een van de oudere vormen van glans kit en is nog steeds populair om zijn warme uitstraling en beschermende eigenschappen. Het gebruik van op olie gebaseerde vernis duurt iets langer dan de op basis van water variatie, maar het is meer veelzijdig. Aanvankelijk toegepast in zeer verdunde vorm dient het als afdichtende oplossing voor het hout, waardoor de noodzaak voor een aparte chemische en geeft een rijkere blik aan het afgewerkte project.

Wat je nodig hebt

 • schilderstape

  Krant

  terpentine

  droge vodden

  Tack doeken (enigszins sticky vodden)

  Op basis van olie vernis

  kleine emmer

  schuimborstels

  320-schuurpapier

Lay schilder tape rond de rand van het hout dat gaat te lakken. Zet krant op de vloer eronder.

Veeg de gekleurd houtwerk met terpentine, het krijgen van het helemaal schoon. Laat het drogen. Rewipe het met een tack doek tot het nemen van alle resterende stof.

Meng een 50-50 "verzegelen '' oplossing van lak en minerale geesten in een kleine emmer. Roer voorzichtig met je foam borstel om grondig te mengen, zorg ervoor dat u bellen in het mengsel vormen.

Borstel de 50-50 vernisoplossing op het hout, gaan met de richting van de korrel en vanaf de bovenkant van het gebied. Maak de vacht van de oplossing zeer dun en gelijkmatig. Laat het drogen 's nachts.

Licht buff de gedroogde afdichting oplossing met een 320-grit schuurpapier, net genoeg om de glans te verwijderen. Reinig het stof met een tack doek.

Reapply een tweede laag verzegelen oplossing op dezelfde wijze als de eerste. Laat het drogen 's nachts. Buff het als voorheen, en veeg het stof met een tack doek.

Meng een oplossing van 4 delen vernis, 1 deel terpentine. Een laag van de verdunde vernis op dezelfde wijze als hiervoor, hem glad en zelfs zonder luchtbellen. Laat het drogen 's nachts.

Buff de lak, veeg het stof en herhaal het proces gedurende ten minste drie lagen. Niet buff de laatste laag, maar laten we het te genezen gedurende ten minste twee dagen voor hervatting van het gebruik van het gebied.

Hints

Vernis geeft af schadelijke dampen, zodat ventileren het werkgebied bij het aanbrengen.

Share This Post