Index / Kunst en Vermaak / Hoe te verkopen Rap Lyrics

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te verkopen Rap Lyrics

Rap muziek is steeds een van de meest populaire vormen van muziek. Je hoeft niet te worden Dr. Dre aan je rap teksten opgemerkt te krijgen. Het is mogelijk om uw rap teksten te verkopen aan de big-time sterren; het duurt slechts geduld, doorzettingsv

Advertisement

Rap muziek is steeds een van de meest populaire vormen van muziek. Je hoeft niet te worden Dr. Dre aan je rap teksten opgemerkt te krijgen. Het is mogelijk om uw rap teksten te verkopen aan de big-time sterren; het duurt slechts geduld, doorzettingsvermogen en ware talent. Als je zeker weet dat je de laatste, kunt u werken op het eerste.

Schrijf alles wat je kunt. Schrijf wanneer u op uw lunchpauze op het werk, en schrijf als je in de file of in de metro. Houd een pen en een pad met u te allen tijde om teksten op te nemen elke keer dat je het gevoel inspiratie. Hoe meer muziek je hebt, hoe meer je kunt delen en te verkopen.

Copyright uw teksten. Het is uiterst belangrijk dat je jezelf beschermen door het auteursrecht. Sommige ook voor kiezen om hun teksten mailen naar zichzelf in een verzegelde enveloppe. Dat kan worden gedaan, maar het auteursrecht is meestal geluid bescherming. Houd in gedachten dat je kunt het auteursrecht specifieke teksten, maar je kunt niet het auteursrecht algemene ideeën. Wees voorzichtig met wie je kiest om te vertellen over je muziek.

Maak een demo cd. Zelfs als je niet van de wereld premiere rapper, moet u om uw teksten vastgelegd in een demo. Zoek iemand bereid te rap voor u als uw stem is het helemaal mis voor de songs.

Dien uw teksten aan de producenten en agenten op te nemen. Het is het beste als je een agent en manager voor het eerst te vinden. Ze kunnen zorgen voor alle details zoals inzendingen. Echter, niemand zal zo groot van een advocaat te zijn voor uw muziek zoals je bent. Als u geen vertegenwoordiging hebben, krijgen het woord door onderwerping.

Build pagina's op social networking websites. MySpace, Facebook en eHow zijn het nemen van de wereld door de storm als top networking websites. Maak een pagina op een ieder, zodat u anderen die geïnteresseerd zijn in rap muziek zijn kunnen ontmoeten. U kunt uw demo te delen, en je kunt zelfs bevriend degenen die succesvol zijn in de industrie.

Ga naar de industrie mixers. Maak kennis met zo veel mogelijk mensen die de weg voor je carrière kan oplichten. Het is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Het duurt slechts een juiste verbinding om de cirkel voor succes af te ronden.

Hints

Zelfs nadat je slaagt, moet je blijven schrijven. Het hebben van een carrière als rap songwriter duurt toewijding als het is om één van de levensduur zijn.

Niet het werk van anderen openlijk te bekritiseren. Blijf positief in deze industrie.

Share This Post