Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te verkopen Mijn NASCAR Diecast

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te verkopen Mijn NASCAR Diecast

Veel diehard NASCAR fans verzamelen diecast versies van de auto's die ze zien racen op Daytona, Bristol en andere NASCAR tracks. Als u wilt uw NASCAR diecast collectie te verkopen, moet u weten hoeveel u wilt om ze te verkopen en waar te verkopen teg

AdvertisementVeel diehard NASCAR fans verzamelen diecast versies van de auto's die ze zien racen op Daytona, Bristol en andere NASCAR tracks. Als u wilt uw NASCAR diecast collectie te verkopen, moet u weten hoeveel u wilt om ze te verkopen en waar te verkopen tegen. Zodra u de antwoorden op deze vragen te bepalen, kunt u ontvangt een hoge prijs voor uw gegoten.

Wat je nodig hebt

internetverbinding

Zoek de waarde van uw gegoten. Veel websites en tijdschriften bieden prijs gidsen voor ongeveer $ 10. Koop een prijslijst en zoek de prijzen.

Bepaal de conditie van uw gegoten. "Mint" staat diecast auto's zijn nooit uit de verpakking, die de regeling en delen verf in onberispelijke staat blijft geweest. "Near-mint" conditie betekent dat het pakket is geopend, maar alles is in goede staat. "Good" staat betekent dat de verf baan aanvaardbaar is en de auto nog steeds beweegt. Onder deze voorwaarde is waar auto's snel hun waarde verliezen, omdat een rating onder 'goed' betekent dat de verf vervagen of peeling, zijn stukken ontbreken en dat de auto niet goed beweegt, of helemaal niet.

Bezoek hobby winkels die diecast auto's te verkopen. Vraag de klerk om waarde van uw gegoten collectie te beoordelen. Vraag hem of hij geïnteresseerd is in het kopen van een van uw diecast auto's.

Open een online winkel via een website, online winkel of veiling. Plaats prijskaartjes op uw merchandise.

Verkoop je auto's op grote rommelmarkten. Veel dealers opzetten van een paar tafels op rommelmarkten, omdat verzamelaars en hobbyisten een bezoek aan de markten op zoek naar goede deals.

Hints

Wees bereid om te onderhandelen als verzamelaars liefde te onderhandelen met de dealers voor een goede prijs.

In de meeste gevallen zul je nooit verkopen uw auto's voor de top-of-the-line als nieuw prijzen.

Share This Post