Index / Ambachten / Hoe te verhogen Steken breien

Share This Post

Ambachten

Hoe te verhogen Steken breien

Wanneer u een patroon met de afkorting "inc" ziet betekent dit dat u nodig hebt om het aantal steken in uw breien rij te verhogen. Er zijn verschillende soorten van manieren om het aantal steken in een rij te verhogen, maar als het patroon niet

Advertisement

Wanneer u een patroon met de afkorting "inc" ziet betekent dit dat u nodig hebt om het aantal steken in uw breien rij te verhogen. Er zijn verschillende soorten van manieren om het aantal steken in een rij te verhogen, maar als het patroon niet specificeert, moet proberen een omslag techniek. Hier is hoe je het aantal steken kunt verhogen, terwijl je breien.

Bepaal waar u uw toename hechtingen gezet. Als het patroon dat u niet precies waar komt vertellen over de gebreide rij om de stijging steken omvatten, overwegen uw opties. Als je steken te verhogen op de een of andere kant, zal het die kant van uw breien stuk fan veroorzaken uit. Als je zelfs uit de afstand van uw toeneemt, zal uw proefstuk regelmatig te groot worden.

Begin aan de goede kant van het kledingstuk. Dit betekent dat de V-vorm van de gebreide steken moet naar u, en u de rij u werkt omvat breien steken.

Wikkel het garen over uw rechterhand naald. Beweeg de losse draad van de voorkant naar de achterkant van je rechterhand naald, en je hebt de steken in de rij met één verhoogd.

Brei de volgende steek normaal. Nooit zet 2 toename steken direct naast elkaar. Ze moeten altijd worden gescheiden door een gebreide steek.

Hints

Als je een kledingstuk in uw oorspronkelijke rij met meer een aantal dan 20 procent van de steken, moet u ruimte ze uit langs uw rij. Als u een aantal steken op minder dan 20 procent van het aantal steken in de rij zal toenemen, kunt u ze aan de rechter- of linkerkant van uw rij zonder dat uw kledingstuk te krullen.

Share This Post