Index / Huis / Hoe te verharden 4140 Steel

Share This Post

Huis

Hoe te verharden 4140 Steel

Harden staal omvat het fundamentele proces van het verwarmen van het staal om de kristallijne structuur te organiseren op een uniforme wijze en vervolgens snel te koelen door afschrikken aan de moleculaire samenstelling van het staal te vergrendelen.

AdvertisementHarden staal omvat het fundamentele proces van het verwarmen van het staal om de kristallijne structuur te organiseren op een uniforme wijze en vervolgens snel te koelen door afschrikken aan de moleculaire samenstelling van het staal te vergrendelen. Echter, verschillende staal- verschillende verharding te volgen stappen. Enkele van de meest moeilijke staalsoorten te harden zijn gereedschapsstaal. ANSI 4140 is een gereedschapsstaal met relatief veel elementaire additieven. Het vereist specifieke stappen om een ​​harde rand te produceren.

Wat je nodig hebt

  • Warmtebehandeling oven

    Dieptepunt van minerale olie

    Beschermende uitrusting

Verwarm het staal 1.675 graden Fahrenheit in een hittebehandeling oven of smeden en houd het bij die temperatuur gedurende ongeveer 30 minuten per inch van de lengte van de steel te normaliseren. Normaliseren verwijdert alle spanningen binnen de stalen die scheuren zou kunnen maken wanneer verhard.

Verwijder de genormaliseerde stalen van het vuur te behandelen oven en laat afkoelen in de lucht totdat het kamertemperatuur bereikt.

Verhit de stalen een tweede keer om 1550 graden, waardoor 30 minuten per inch tot een constante temperatuur te garanderen door de kern van het staal.

Verwijder de steel van het vuur te behandelen oven en onmiddellijk onder te dompelen het staal in een dieptepunt van minerale olie om het te blussen, het instellen van de hardheid in het staal.

Hints

Meer tijd per inch voor dikkere lagen van staal, die met meer dan een inch in diameter en minder tijd voor dunnere stukken staal.

Thermische behandeling van staal vereisen hoge temperaturen. Een goede veiligheidsuitrusting en procedures nodig zijn om letsel te voorkomen.

Share This Post