Index / tech / Hoe te verbinden My Bell HD-ontvanger

Share This Post

tech

Hoe te verbinden My Bell HD-ontvanger

Er zijn verschillende HD Bell kabelontvangers beschikbaar, allemaal variërend in prestaties. Terwijl sommige hebben een ingebouwde surround sound, Dolby digitale aansluitingen, anderen hebben de mogelijkheid om te zetten in een DVR, met een aangeslot

AdvertisementEr zijn verschillende HD Bell kabelontvangers beschikbaar, allemaal variërend in prestaties. Terwijl sommige hebben een ingebouwde surround sound, Dolby digitale aansluitingen, anderen hebben de mogelijkheid om te zetten in een DVR, met een aangesloten harde schijf. Alle Bell HD-ontvangers, door middel van, aan te sluiten op een exterieur televisie op dezelfde manier: met een HDMI-kabel. Dit is een enkele kabel die haken op een TV en stuurt zowel HD audio en video naar de aangesloten televisie.

Wat je nodig hebt

HDMI-kabel

HDTV

Steek de de HDMI-kabel in de HDMI "Out" poort aan de achterzijde van de Bell HD-ontvanger.

Sluit het andere uiteinde van de HDMI-kabel aan op een van de HDMI "In" poorten op de televisie. Er zijn meestal meerdere HDMI-aansluitingen op de TV (het maakt niet uit wat voor verbinding u gebruikt).

Schakel zowel de Bell HD-ontvanger en de aangesloten HDMI-televisie.

Druk op de "Input" knop (of "Source") en kies "HDMI" en de inhoud streamen vanaf de Bell HD-ontvanger wordt weergegeven op het televisiescherm.

Share This Post