Index / tech / Hoe te verbinden Intex 4800W luidsprekers met een PC

Share This Post

tech

Hoe te verbinden Intex 4800W luidsprekers met een PC

Intex is een fabrikant van consumentenelektronica, gevestigd in New Delhi. Het bedrijf Intex 4800W spreker pakket is een 5.1 surround sound systeem dat via een 3,5 mm mini-jack wordt aangesloten op een computer op een audiokabel. Opstellen van het sy

Advertisement

Intex is een fabrikant van consumentenelektronica, gevestigd in New Delhi. Het bedrijf Intex 4800W spreker pakket is een 5.1 surround sound systeem dat via een 3,5 mm mini-jack wordt aangesloten op een computer op een audiokabel. Opstellen van het systeem duurt slechts een paar minuten. Alle benodigde kabels voor de verbinding komen met de Intex luidsprekers.

Stel de luidsprekers, zodat de linker en rechter voorluidsprekers flankeren de monitor of het scherm van de laptop. De center luidspreker moet onder of boven het beeldscherm worden geplaatst. Zet de twee achterste luidsprekers achter de belangrijkste zithoek op hoofdhoogte. De subwoofer kan op of onder het bureau voor de andere luidsprekers aan te sluiten worden geplaatst.

Sluit een draad van elke luidspreker in de overeenkomstige aansluiting op de achterkant van de subwoofer. Bijvoorbeeld, de linker front luidspreker wordt aangesloten op de subwoofer uitgang gelabeld LF. Elke luidspreker kabel is uitgerust met een 3,5 mm mini-stekker die voegt recht in de aansluiting.

Sluit de hoofdkabel van de subwoofer aan op de Line Out aansluiting op de achterkant van de computer toren; Gebruik de hoofdtelefoonaansluiting op een laptop. Deze kabel zendt het audiosignaal van de computer naar de subwoofer, die surround sound decodeert en stuurt elk signaal naar de betreffende spreker.

Steek de stekker in de subwoofer netsnoer aan op een stopcontact en schakel het luidsprekersysteem met het bedieningspaneel aan de voorzijde van de sub.

Hints

Sluit alle luidsprekers aan op de sub en bevestig de sub naar de computer voordat u de stekker van het systeem in een stopcontact.

Controleer de voltage-instelling schakelaar aan de achterkant van de subwoofer te zorgen dat de spanning juist is ingesteld. In de Verenigde Staten, moet de instelling worden ingesteld op 120 volt. In Europa, het Midden-Oosten en elders, moet de instelling zijn 240 volt.

Share This Post