Index / tech / Hoe te verbergen TV Components in een kast

Share This Post

tech

Hoe te verbergen TV Components in een kast

Dus u wilt uw televisie componenten te verbergen in een kast. Verbergen van componenten zoals DVD-spelers, videorecorders en video-consoles kunnen houden ze beschermd en stofvrij. Bovendien vele televisies op muren of boven open haarden zijn aangebra

AdvertisementDus u wilt uw televisie componenten te verbergen in een kast. Verbergen van componenten zoals DVD-spelers, videorecorders en video-consoles kunnen houden ze beschermd en stofvrij. Bovendien vele televisies op muren of boven open haarden zijn aangebracht, zijn ze steeds minder toegankelijk. Waardoor ze in één omgeving en met elkaar te verbinden kan het gemakkelijker maken om uw apparatuur te rennen en te houden in goede vorm.

Wat je nodig hebt

Component video naar HDMI converter, indien nodig

Composiet video naar HDMI converter, indien nodig

HDMI switcher

HDMI-kabel (s)

Component video kabels, indien nodig

Composiet video kabels, indien nodig

RCA audiokabels, een voor elke component (rood / wit)

Bepalen welke soorten video-uitgangen elk van uw apparaten. Kijk op de achterkant van uw machines. Als u een dunne rechthoekige output, dit is een HDMI-poort. Als je drie ronde uitgangen op een rij, kleurcode groen, blauw en rood, dit is een component video-uitgang. Tot slot, als je een enkele ronde gele output, dit is een composiet video-uitgang. Als u een HDMI-uitgang, ga dan naar stap 4. Zo niet, ga dan naar stap 2.

Voeg een HDMI-up converter aan een component die alleen een component video-uitgang. Sluit een component video kabels aan de achterkant van het apparaat. Plaats elk van de groene, blauwe en rode kabels aan de poorten. Sluit vervolgens de andere uiteinden van de identieke ingangen van uw component aan HDMI converter. Voeg ten slotte audiokabels aan uw RCA audio-uitgangen (rood / wit) en sluit deze aan uw HDMI converter.

Voeg een HDMI-up converter voor een bestanddeel met een composiet video-uitgang. Steek het uiteinde, kleurcode geel, in de composiet video-uitgang, sluit vervolgens het andere uiteinde aan op uw HDMI-up converter. Dan voeg audiokabels om uw RCA audio-uitgangen (rood / wit) en sluit deze aan uw HDMI converter.

Steek een HDMI-kabel aan op uw HDMI-uitgang op een van uw apparaten of up converters. Sluit vervolgens het andere uiteinde aan een van de ingangen van uw HDMI switcher. Herhaal voor alle overige apparaten tot alle zijn aangesloten op de uitgangen van de HDMI switcher.

Sluit uw HDMI switcher op uw televisie met behulp van een langere HDMI-kabel. Steek het ene uiteinde van de HDMI-kabel in de uitgang van de switcher, sluit vervolgens het andere uiteinde aan op de HDMI-ingang van de televisie.

Schakel uw televisie video modus om een ​​signaal te ontvangen van uw HDMI switcher. Meestal kan worden gedaan met de afstandsbediening van uw televisie door het indrukken van een knop genaamd iets als "Bron", "Input" of "TV / video." Voor meer informatie, check de handleiding van uw televisie speciaal voor informatie over video-modi.

Schakel tussen elk van uw televisie component modi door te drukken op de knoppen voor elke modus op de voorzijde van de schakelaar. Hierdoor kunt u alles te controleren van binnen uw component kast.

Share This Post