Index / tech / Hoe te verbergen Tekst in Pictures

Share This Post

tech

Hoe te verbergen Tekst in Pictures

Als u op zoek naar tekst in een beeld te verbergen, je bent het beoefenen van een vorm van Steganography, de kunst van het schrijven van verborgen boodschappen. In de afgelopen jaren, kan deze prestatie al hebben gedaan met onzichtbare inkt of ingewi

AdvertisementAls u op zoek naar tekst in een beeld te verbergen, je bent het beoefenen van een vorm van Steganography, de kunst van het schrijven van verborgen boodschappen. In de afgelopen jaren, kan deze prestatie al hebben gedaan met onzichtbare inkt of ingewikkelde picturale samenstelling, maar de software zorgt voor de job keurig in dit computertijdperk. Tekst wordt gemakkelijk ingesloten in een image-bestand. Deze bestanden kunnen worden uitgewisseld tussen associeert met weinig angst voor detectie.

Wat je nodig hebt

steganographic software

Beeldbestand

Open een freeware programma, zoals Imagehide of wijzen browser van uw computer naar een online Steganographic website, zoals Mobilefish.

Laad een image-bestand in het programma.

Typ uw bericht in het tekstveld. Selecteer de optie encryptie, als u wenst om de tekst verder te verhullen. Wanneer u wordt gevraagd, voert u een wachtwoord.

Klik op de "Write Data" knop om de tekst in het beeld insluiten. Klik op de "Afbeelding opslaan" knop om het bestand met de foto met de verborgen tekst op te slaan.

Hints

Sommige programma's kunnen het beheersbaar bestandsgrootte en formats te beperken.

Share This Post