Index / tech / Hoe te verbergen Stuff op VampireFreaks

Share This Post

tech

Hoe te verbergen Stuff op VampireFreaks

VampireFreaks is een online community en social network afgestemd voor Gothic-industriële subculturen. Het maakt het mogelijk fans van gothic horror en aan te sluiten bij elkaar, plannen feesten en evenementen en zelfs liefde te vinden. Na registrati

AdvertisementVampireFreaks is een online community en social network afgestemd voor Gothic-industriële subculturen. Het maakt het mogelijk fans van gothic horror en aan te sluiten bij elkaar, plannen feesten en evenementen en zelfs liefde te vinden. Na registratie op VampireFreaks, kunt u het opzetten van een profiel waarin u een foto kunt uploaden, haal uw favoriet citaat, of stuur een afspeellijst met muziek en deel uw voorkeuren, antipathieën en persoonlijkheid. In het geval u niet geïnteresseerd bent in het delen van bepaalde informatie, dan kunt u die sectie van uw profiel te verwijderen.

Klik op de VFLayouts koppeling in de sectie "Bronnen". Deze website biedt u de HTML-code die nodig is om elk deel van je profiel te verbergen, of het nu de Likes sectie, het niet leuk sectie of zelfs uw miniatuurafbeelding.

Kies welke sectie van uw profiel dat u wilt verbergen en selecteer vervolgens dat deel van het profiel beeld lay-out op VFLayouts uit.

Kijk voor de "ze te laten verdwijnen" sectie en selecteer de code eronder. Kopieer deze code door te raken "Control" en "C."

Redirect uw browser om VampireFreaks.com en log in op uw VampireFreaks account.

Klik op de "Edit Profile" knop op het menu aan de linkerkant en ga naar het gedeelte van uw profiel dat "Profile:" leest.

Plak de broncode van VFLayouts in de sectie door het raken van "Control" en "V." sectie: Bijvoorbeeld, als u wilt de verbergen "add to friends" knop om te voorkomen dat anderen proberen om je vriend te zijn, zou u het volgende in het "Profile" plakken:

<Style type = "text / css">

.addfriend {display: none; }

</ Style>

Klik op de "Prepare To worden gelijkgesteld" knop aan de onderkant van de pagina om uw bijgewerkte profiel in te dienen en klik vervolgens op de knop 'Voorbeeld' om ervoor te zorgen uw codes correct werken.

Share This Post