Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te verbergen Gray Strands

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te verbergen Gray Strands

Hoewel grijze haren op grote schaal een teken van onderscheid wordt beschouwd als voor mannen en vrouwen gelijk, kunt u zelfbewust over grijze strepen die voortijdig optreden. Gelukkig is er geen tekort aan haarkleuring kits op de markt aan deze zeer

AdvertisementHoewel grijze haren op grote schaal een teken van onderscheid wordt beschouwd als voor mannen en vrouwen gelijk, kunt u zelfbewust over grijze strepen die voortijdig optreden. Gelukkig is er geen tekort aan haarkleuring kits op de markt aan deze zeer probleem aan te pakken. Het toepassen van haarkleuring gelijkmatig - en volgens de instructies van de fabrikant - zorgt voor een gelijkmatige en relatief natuurlijk verschijnen look, zonder lelijke grijze strepen.

Wat je nodig hebt

vaseline

Haarspelden

Haarkleuring kit

Open de kit en don de latex handschoenen bevat binnen.

Breng een uitstrijkje van vaseline rond je haarlijn om te voorkomen dat het sterven van uw huid.

Scheid je haar in secties, het veiligstellen van elk met haar clips. Het is makkelijker om te werken in kwadranten, in tegenstelling tot de dekking probeert zelfs zonder het isoleren van deze secties.

Meng de kleur met de activator, indien aanwezig.

Breng de kleurstof met de borstel voorzien van de kit. Focus op de grijze gebieden, want het is dit haar dat is het meest bestand tegen kleuren.

Laat het mengsel zitten zolang de fabrikant voorschrijft.

Was je haar, in een poging om zoveel mogelijk resterende kleuring te verwijderen mogelijk te maken.

Hints

Stylisten het erover eens dat het vaak slim om een ​​donkerdere kleur te gebruiken bij de wortels, het kiezen van een lichtere beneden de strengen.

Behandel de grijze met waterstofperoxide, waardoor deze strengen gemakkelijker te kleuren.

Share This Post