Index / Sport en fitness / Hoe te vangen Dogfish

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te vangen Dogfish

Hondshaai, ook wel bekend als de doornhaai of glad hondshaai, gemeenschappelijk zijn voor de meeste grote lichamen van zout water - met name de Atlantische Oceaan, de Stille Oceaan, de Zwarte Zee en de Middellandse Zee. Hondshaai deel van de haaifami

AdvertisementHondshaai, ook wel bekend als de doornhaai of glad hondshaai, gemeenschappelijk zijn voor de meeste grote lichamen van zout water - met name de Atlantische Oceaan, de Stille Oceaan, de Zwarte Zee en de Middellandse Zee. Hondshaai deel van de haaifamilie en opmerkelijk voor het hebben van twee rugvinnen, waaronder een kleine lamel tussen de belangrijkste rugvin en de staart. Doornhaai zijn doorgaans te vinden in diep, koud water, terwijl de gladde hondshaai meestal gevangen in ondiep water dicht bij de kust. Hondshaai is bekend dat ze aaseters evenals productief aas dieven zijn.

Wat je nodig hebt

Spinning staaf en spoel

Monofilament of gevlochten vislijn

vishaken

lood zinkers

Levend of gesneden aas

Opgezet licht aan te pakken. Gebruik een lichte stang - ongeveer 5 tot 7 voet in lengte - met een draaiende haspel bevestigd. Vul de haspel met licht test, zoals de 10- tot 12-pond test monofilament of gevlochten vislijn.

Gebruik een kleine of middelgrote klauw haak met een piramide zinklood vastgebonden ongeveer 5 voet boven de haak.

Gebruik zowat elke vorm van leven, dood of gesneden aas om hondshaai te vangen, zoals ze bekend te bijten op bijna alles. Goed aas onder meer kleine bonefish, inktvis, bunker brokken en mul.

Veranker uw boot in vrij diep water, ten minste 30 voet, voor doornhaai te vangen. U kunt ze ook te vangen terwijl drijven ook. Laat de zinklood om het aas te nemen helemaal naar de bodem van de zeebodem. Jig het aas van tijd tot tijd, indien verankerd.

Cast uw lijn ongeveer 10 tot 15 voet van de kust, als vissen in de branding of vanaf een pier. Laat de beweging van de golven op de lijn jig voor u. Haspel in en controleer je aas af en toe en vervang indien nodig.

Stel de haak als je eenmaal een staking voelen. Laat de hondshaai te lopen voor een paar seconden voordat u begint te haspel in Houd de lijn uit de buurt van structuren -. Als vissen vanaf de wal of een pier - of uit de buurt van uw boot, als op het water.

Share This Post