Index / Tuin / Hoe te Ureum Burns in Lawn Grass neutraliseren

Share This Post

Tuin

Hoe te Ureum Burns in Lawn Grass neutraliseren

Ureum brandwonden kan bruine, dode plekken in het gazon veroorzaken. Ureum brandwonden hebben vaak een weelderige, groene buitenrand. Honden zijn meestal de oorzaak. Hun urine, of ureum, bevat grote hoeveelheden stikstof die de aanbesteding grassprie

AdvertisementUreum brandwonden kan bruine, dode plekken in het gazon veroorzaken. Ureum brandwonden hebben vaak een weelderige, groene buitenrand. Honden zijn meestal de oorzaak. Hun urine, of ureum, bevat grote hoeveelheden stikstof die de aanbesteding grassprieten en wortels doodt. Vrouwelijke honden veroorzaken vaak meer schade als gevolg van hun plassen gewoonten, maar reuen kan ook het gras beschadigen. U kunt het ureum te neutraliseren als je snel handelen, of de schade te herstellen als het te laat is.

Wat je nodig hebt

  • Waterslang

    Hark

    Graszaad

    Spade

    Zode

Water het gebied direct aan de hond urine te verdunnen voordat het tijd was om het gras te beschadigen heeft. Als wijk honden zijn het probleem, water per dag om te voorkomen dat eventuele urine in het gazon verdund, zodat het geen schade veroorzaakt.

Vermijd het toevoegen stikstofrijke of ureum-meststoffen naar het getroffen gebied tijdens uw normale kunstmest routine. Deze meststoffen zal alleen toe te voegen aan het probleem en veroorzaken verdere branderig of gras dood.

Hark het beschadigde gebied om de dood gras en riet te verwijderen, onthullen een aantal van de grond onder. Er verse graszaad via locatie, met hetzelfde type zaad de omliggende gazongras. Houd het zaaibed vochtig totdat de zaden ontkiemen en het gras legt.

Verwijder de gehele patch als het gras helemaal dood. Graaf het gras en maximaal 1 inch van de bovengrond. Snijd een stuk zode aan de kale plek te passen en zet deze op zijn plaats. Houd de zode gelijkmatig vochtig totdat de wortels vast in de grond onder.

Hints

Overbemesting met een hoog stikstof- of ureum gebaseerde meststof kan ook leiden tot brandwonden, die dezelfde behandeling hond urine brandwonden vereisen.

Schermen houdt wijk honden uit uw gazon. Als alternatief, het installeren van een motion-geactiveerde sprinkler, waarbij honden weg te houden of te verdunnen de urine onmiddellijk.

Share This Post