Index / Sport en fitness / Hoe te Tie touwbrug Knopen voor JROTC

Share This Post

Sport en fitness

Hoe te Tie touwbrug Knopen voor JROTC

De United States Army sponsors en exploiteert de Junior Reserve Officer Training Corp (JROTC) voor het vermelde doel: "Om jongeren te motiveren om betere burgers zijn." Een deel van de opleiding wordt afgesloten met een wedstrijd waarin teams va

AdvertisementDe United States Army sponsors en exploiteert de Junior Reserve Officer Training Corp (JROTC) voor het vermelde doel: "Om jongeren te motiveren om betere burgers zijn." Een deel van de opleiding wordt afgesloten met een wedstrijd waarin teams van acht JROTC cadetten een obstakel met behulp van een touw en alleen de eerste en laatste cadetten mogen de hindernis te raken moeten kruisen. De rest van de cadetten moet doorkruisen op de touwbrug. Deze wedstrijd vereist het gebruik van een aantal knopen in de bouw van de touwbrug: de boelijn, knoop het wireman's, en de half-kink in de kabel.

Wat je nodig hebt

200 voet van abseilen touw

boelijn

Neem het uiteinde van het touw in je rechterhand. Maak een kleine lus in het touw met je linkerhand, zodat het touw loopt over zichzelf (een bovenhandse lus).Plaats het uiteinde van het touw door de lus met uw rechterhand. Wikkel het einde rond het grootste deel van het touw van rechts naar links voorbij het einde achter het hoofdgedeelte van het touw naar beneden door de lus.

Een grote lus tussen de lus en het eind van het touw. Dit zal uw ankerpunt voor de brug. Trek de knoop strak. Alternatief het ringetje kan worden gewikkeld rond een ankerpunt plaats van een vrije loop.

Knot wireman's

Greep het midden van het touw en het gezicht het ankerpunt voor de brug. Houd het uiteinde van het touw, dat gaat naar het anker in je linkerhand en het andere uiteinde in je rechterhand.

Loop het touw drie keer rond je linkerhand voor een totaal lus hoeveelheid van ongeveer 12 inch. Met je rechterhand pak de middelste lus en plaats deze over de lus die het dichtst bij je arm.

Pak de nieuwe middenklasse en plaats deze over de lus die het dichtst bij uw vingertoppen. Dan grijp de nieuwe middelste touw en plaats het over de lus die het dichtst bij je arm.

Pak de nieuwe middenklasse touw en haal deze door de andere lussen. Haal uw linkerhand en trek. Bevestig D-ringen als nodig is voor uw brug constructie om knoop van uw wireman voordat volledig aandraaien.

Half-Hitch

Wikkel het touw twee keer rond het ankerpunt.Hef het uiteinde van de kabel over het lange deel van de kabel voer het vervolgens weer onder het lange deel. Trek de kink in de kabel strak.

Herhaal dit proces voor een dubbele half-kink in de kabel, die een veilig ankerpunt voor een touwbrug zal bieden.

Share This Post