Index / Cars / Hoe te testen en vervangen Air Charge temperatuursensoren

Share This Post

Cars

Hoe te testen en vervangen Air Charge temperatuursensoren

De lucht laadtemperatuur sensor neemt de temperatuur van de lucht, zodat het kan weten hoeveel lucht te mengen met de benzine. Als dit niet goed werkt, kan de auto stoppen wanneer gestopt of misschien moeilijk om te beginnen. Dus om dit probleem op t

Advertisement

De lucht laadtemperatuur sensor neemt de temperatuur van de lucht, zodat het kan weten hoeveel lucht te mengen met de benzine. Als dit niet goed werkt, kan de auto stoppen wanneer gestopt of misschien moeilijk om te beginnen. Dus om dit probleem op te lossen, volgt u de onderstaande stappen.

Om een ​​lucht lading temperatuursensor te testen, zet de ohmmeter aan de 20K schaal. Sluit de twee kabels om de aansluitingen van de sensor. Ademen op de punt van de sensor. Als er geen verandering is opgemerkt, moet de sensor worden vervangen.

Om een ​​lucht lading temperatuursensor vervangen, instrumenten die nodig zijn moersleutel set, gewone schroevendraaier, vloeibaar pijpschroefdraad kit, en correcte vervanging lucht lading temperatuursensor.

Begin altijd met een koele motor. Schakel de elektrische accessoires en ontsteking. Zoek de lucht lading temperatuursensor. Gebruik een service manual om u te helpen het te vinden als je het niet kunt vinden.

Het kan nodig zijn om het luchtkanaal of luchtfilter verwijderen om de luchtvulling temperatuursensoren. Laat de elektrische tab op de sensor. Verwijder de oude luchtvulling temperatuursensor van het voertuig. Vergelijk oude sensor naar de nieuwe om een ​​goede vervanging te zorgen.

Smeer de nieuwe sensor draden met een vloeistof pijpschroefdraad kit. Installeer de nieuwe lucht lading temperatuursensor en draai deze stevig vast. Inspecteer de elektrische connector op tekenen van corrosie. Verwijder eventuele corrosie. Sluit de stekker aan de sensor. Installeer alle onderdelen die werden verwijderd. Dat is het, u bent nu klaar.

Share This Post