Index / Kunst en Vermaak / Hoe te tekenen Body Sketches Wanneer Fashion Designing

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te tekenen Body Sketches Wanneer Fashion Designing

Als u geïnteresseerd bent in het creëren van de mode illustraties zijn, de eerste stap is om te leren hoe je een lichaam sketch, ook bekend als een croquis trekken. Het tekenen van de menselijke vorm kan een ontmoedigende taak zijn, aangezien de verh

AdvertisementAls u geïnteresseerd bent in het creëren van de mode illustraties zijn, de eerste stap is om te leren hoe je een lichaam sketch, ook bekend als een croquis trekken. Het tekenen van de menselijke vorm kan een ontmoedigende taak zijn, aangezien de verhoudingen juist het opstellen visuele aantrekkingskracht en authenticiteit te geven moet zijn. Hoewel het belangrijk is voor iedere modeontwerper tekening vaardigheden, als je nieuw bent aan mode schetsen zijn, dan kunt u uw kunst te perfectioneren door eerst het traceren van beelden naar een basis croquis creëren.

Wat je nodig hebt

Referentiematerialen (tekening boeken, modebladen, poseable mannequin)

Overtrek papier

2B potlood voor schetsen

4B potlood voor het benadrukken

Zachte stopverf gom

Stel uw tekengebied om ervoor te zorgen dat u voldoende licht, een hard oppervlak te maken van en uw vers scherp 2B en 4B potloden en gum op de hand.Kies een visuele referentie van een boek of tijdschrift waarop uw mode croquis baseren. Een goed voorbeeld zou zijn om een ​​ondergoed-model te gebruiken uit een catalogus, als vorm en contouren van het lichaam goed zichtbaar zal zijn - maar zorg ervoor dat u een beeld dat niet over een deel van het lichaam weggevallen.Gebruik een vel papier en tracing uw 2B potlood om licht op te sporen over het hoofd met behulp van een ovale vorm. Ga door het opsporen van het lichaam met behulp van licht ronde en ovale vormen. Vergeet niet, het menselijk lichaam heeft zelden rechte lijnen in zijn silhouet, dus houd uw hand los en uw contouren gebogen bij het opsporen.

Trek een lijn door het centrum van uw tekening aan de lijn van symmetrie te geven. Gebruik het imago van uw verwijzing en beginnen bij het voorhoofd. Teken een gebogen lijn die zich uitstrekt door het midden van de ogen, neus, lippen en tenslotte eindigt bij de kin. Vanaf de bovenkant van de hals en teken een lijn die snijdt door het midden van de borst, navel, heupen en eindigt bij het bekken. Dit zal uw gids voor naden zijn wanneer u kledingstukken toe te voegen aan je figuur.

Maak horizontale lijnen de belangrijkste meetpunten in fashion design merk - de borst, taille en heupen. Gebruik afbeelding uw referentie als een gids. U kunt ook markeren andere lichaamsdelen die vouwen of buigen terwijl het dragen van kleding - bijvoorbeeld, knieën en ellebogen.

Trace informatie, zoals gelaatstrekken, haar en schoenen licht, nog steeds met behulp van uw 2B potlood. Omdat je niet wilt een carbon copy het imago van uw referentie van te maken, is het het beste om alleen te traceren van de contouren en voeg uw eigen gegevens zoals u meer comfortabel met tekening geworden.Gebruik je 4B potlood om vervolgens schetsen in een gemarkeerd of lichtere delen van het lichaam - bijvoorbeeld, het sleutelbeen en jukbeenderen. Slechts een lichtlijn moet definitie weergegeven in het lichaam.

kleding toe te voegen aan uw croquis.

Hints

Bij het leren om het lichaam te schetsen, voel je vrij om zo veel referentiepunten te markeren als je nodig hebt om vertrouwd te raken met proporties - als je eenmaal meer oefenen, dan kunt u altijd weglaten referentiepunten je niet nodig hebt.

Om een ​​regelmatige lichaam schets om te zetten in een gestileerde mode schets, overdrijven de lengte van de armen en benen en drastisch verkleinen van de taille.

Download pre-getrokken croquis van het internet om u te helpen met uw fashion sketches.

Het tekenen van de menselijk lichaam is niet gemakkelijk, dus je kan frustratie ervaren wanneer u voor het eerst schetsen. Heb geduld en vergeet niet dat oefening kunst baart.

traceren nooit een referentiemateriaal precies en beweren dat als je eigen werk - dit is inbreuk op het auteursrecht.

Share This Post