Index / Gezondheid / Hoe te Tape Turf Toe

Share This Post

Gezondheid

Hoe te Tape Turf Toe

Of je je teen heeft gestoten of gesloten je voet in een autodeur, die ondraaglijke pijn niet te vergelijken met de pijn die grasmat teen oorzaken. Turf teen is een veel voorkomende blessure onder de atleten en het kan mogelijk het einde van de carriè

AdvertisementOf je je teen heeft gestoten of gesloten je voet in een autodeur, die ondraaglijke pijn niet te vergelijken met de pijn die grasmat teen oorzaken. Turf teen is een veel voorkomende blessure onder de atleten en het kan mogelijk het einde van de carrière van professionele atleten als ze niet goed behandeld. Het spelen van games op kunstgras is de meest voorkomende oorzaak van turf teen, omdat deze oppervlakken niet toestaan ​​dat de voet om normaal te schuiven. Behandel turf teen door het stabiliseren van de voet met tape en weer terug op het veld voor de rest van het spel.

Wat je nodig hebt

Non-stretch sporttape (1-inch en 2-inch brede rollen)

Verwijder eventuele schoenen en sokken en verheffen de voet, zodat u gemakkelijker kunt werken. wikkel voorzichtig een stukje van 1-inch brede tape rond de grote teen en zorg ervoor om te gaan rond de gehele omtrek van de teen.

Breng twee 5 inch stukken van 2-inch brede tape naar het midden zool van de voet. Wikkel ze van de binnenkant van de voet, rond de zool en strek ze aan de buitenkant van de voet. Zorg ervoor dat de tenen te spreiden terwijl het doen dit zodat je niet de tenen niet in staat om te buigen als je loopt te maken. Deze tape zal een ankerpunt fungeren voor de rest van het tapen proces.

Verleng vier stroken van 1-inch brede tape van de vastgebonden enige locatie aan de afgeplakte grote teen. Begin aan de zijkant van de voet en werk je weg in de richting van de zool van de voet. Zorg ervoor dat de randen van de tape overlappen elkaar, omdat dit de grip op de voet. Plaats een andere strook 1-inch brede tape over de teen naar de top van de vier draagstroken verzekeren.

Toepassen nog twee stukken van 2 inch breed lint over het midden zool om de bodem van de vier anker strips verzekeren. Beoordeel de tape en zorg ervoor dat de teen kan niet naar voren worden gebogen of naar achteren verlengd.

Hints

Houd de voet uit het water te zorgen dat de tape op zijn plaats blijft. U kunt de voet verpakken in plastic of een douche of een bad nodig is. Het kan een paar weken duren voordat de teen om volledig te genezen.

Als u het gevoel verlies van gevoel of voortgezet pijn in je teen, een arts raadplegen.

Share This Post