Index / Bedrijf / Hoe te Take Over The World (Super Villian Style)

Share This Post

Bedrijf

Hoe te Take Over The World (Super Villian Style)

Het overnemen van de wereld is geen sinecure, vooral in deze tijden. Maar degenen onder u met voldoende kwaad drive kan doen, ga heen en decimeren! Maak de wereld bocht naar uw verdorven wil met deze tips. Wat je nodig hebt onheil minions een nemesis

AdvertisementHet overnemen van de wereld is geen sinecure, vooral in deze tijden. Maar degenen onder u met voldoende kwaad drive kan doen, ga heen en decimeren! Maak de wereld bocht naar uw verdorven wil met deze tips.

Wat je nodig hebt

onheil

minions

een nemesis

een donker kostuum

kerkers / martelkamer

kwade technologie (gigantische lasers, super computers, etc)

Kies een slechte naam. Bob Johnson niet knippen in deze dag en leeftijd. Probeer iets als The Viper, graaf Carnage of iets anders sinister en of pijnlijk.

Kies uw kleding. Als supervillian moet u waarschijnlijk dragen zwart. Rood en groen zijn ook aanvaardbaar, maar je moet jezelf waarschijnlijk beperken in kleur. Opmerking: Groen en rood zijn niet aanvaardbaar wanneer gedragen met elkaar, tenzij je probeert te stelen Kerstmis

Een boze plannen (dwz gebruik laser om moon ontploffen). Broadcast uw plan luid dus een superheld leert ervan. Terwijl hij overweegt, bouw je martelkamer.

Vecht je een nieuwe nemesis. Zodra hij verslagen is, gooi hem in de put / kerker etc. Vertel de wereld dat u alleen hun geliefde held zal vrijgeven als zij instemmen met uw wensen (u opperste gemaakt via lord etc.)

Als ze niet gehoorzaam, ga door met je kwaad plan. Als zij het eens zijn, ga door met je boze plannen toch en dan heersen over de hurken gewone stervelingen.

Hoeden met een ijzeren vuist van noodlot.

Hints

Gebruik je handlangers om uw nieuwe kwaad wetten af ​​te dwingen.

Begin uw boze toestel met eenvoudige huishoudelijke artikelen om geld te besparen totdat u uw eigen Evil Empire.

Laseren de maan zal resulteren in rondvliegend puin, verlies van getijden en andere rampzalige gevolgen.

Share This Post