Index / Kunst en Vermaak / Hoe te Sync Lip

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te Sync Lip

Weten hoe je lip sync maakt het mogelijk om uw concert prerecord en niet zorgen te maken over het maken van fouten in een live performance. Het is niet te moeilijk om te leren lip sync, maar er zijn enkele bijzondere overwegingen en technieken dat di

AdvertisementWeten hoe je lip sync maakt het mogelijk om uw concert prerecord en niet zorgen te maken over het maken van fouten in een live performance. Het is niet te moeilijk om te leren lip sync, maar er zijn enkele bijzondere overwegingen en technieken dat dit een meer plezierige ervaring voor u kan maken. In het algemeen zullen professionals lip synchronisatie te vermijden, maar soms, vooral bij gecompliceerde elektronische muziek, lip synchronisatie moet worden beschouwd als een haalbare optie.

Wat je nodig hebt

Song opname

Adem correct alsof je daadwerkelijk gaan zingen, vanuit het middenrif en uit door de mond. Een van de grootste problemen met die lip sync is dat ze niet goed ademen. Omdat ze eigenlijk niet zingen ze denken dat deze praktijk werkt. Toch zal het publiek af te halen op uw gebrek van de ademhaling en het zal de prestaties minder geloofwaardig te maken.

Speel een opname van het nummer vindt u de synchronisatie ook lip. Noteer de teksten en onthouden die voor iets anders te doen. U kunt de teksten onthouden door het schrijven van de teksten meerdere malen, het nemen van de informatie in kleinere delen of door het reciteren van de tekst van een blad en het verwijderen van één woord per keer.

Zingen het lied op de juiste, door daadwerkelijk het zingen van de teksten en de toelichting. Onthoud hoe het voelt om de muziek daadwerkelijk te zingen. Zorg ervoor dat je verblijf in het ritme van de muziek. Je moet voor te bereiden op lip sync alsof je het voorbereiden waren om daadwerkelijk te zingen.

Oefen zingen zonder daadwerkelijk klinken de woorden. Je moet goed ademen en te verdrijven lucht door je longen en mond. Vorm elk woord door te zeggen dat de woorden onder uw adem of door eenvoudig het maken van de bewegingen die je zou maken als je echt zongen. Omdat je hebt geoefend zingt dit nummer, moet je in staat om dit goed te doen.

Share This Post