Index / Ambachten / Hoe te Sweaters kleurstof

Share This Post

Ambachten

Hoe te Sweaters kleurstof

Verven een trui is niet moeilijk en gebruikt dezelfde werkwijze als verven elk ander type weefsel of kleding. Er zijn echter enkele maatregelen die nodig zijn om een ​​trui succesvol kleurstof. Voordat het verven, controleer dan de stof inhoud van de

AdvertisementVerven een trui is niet moeilijk en gebruikt dezelfde werkwijze als verven elk ander type weefsel of kleding. Er zijn echter enkele maatregelen die nodig zijn om een ​​trui succesvol kleurstof. Voordat het verven, controleer dan de stof inhoud van de trui. Alleen natuurlijke vezels, zoals katoen en wol naar behoren te verven. Synthetische stoffen zullen de kleurstof te weerstaan ​​en zien er lelijk uit na het verven. Als je trui is gemaakt van natuurlijke vezels, dan kunt u de aanwijzingen voor natuurlijke vezels verven volgen. De emmer verven methode is de beste methode om te gebruiken voor beginnende ververs.

Wat je nodig hebt

Papier

Potlood

Schaal

grote emmer

aangedreven kleurstof

roeren stok

Handdoek

Leg de trui op een groot stuk papier. Teken de omtrek van de vorm van de trui. Zet het papier opzij.

Weeg de trui. U ontvangt een pakket van gepoederde kleurstof per pound weefsel nodig.

Vul een grote emmer met drie liter heet water per pond van stof. Los de kleurstof pakketten in twee kopjes warm water. Gebruik een pakje per pond van stof. Plaats de opgeloste kleurstof in de emmer.

Week de trui in heet water. Voeg het vest aan het verfbad nadat het weefsel verzadigd met heet water.

Roer de trui in de bak gedurende 30 minuten. Hoe langer je laat de trui in de kleurstof, hoe donkerder het doek zal blijken.

Spoel de trui in warm water tot het water helder is. Spoel de trui in koud water totdat het overtollige kleurstof wordt verwijderd.

Leg de trui op een handdoek en dep droog.

Leg de trui over het stuk papier. De vorm van de trui, zodat het past binnen de getekende op het stuk papier omtrek. Laat de trui aan de lucht drogen gedurende 24 uur.

Share This Post