Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te Sweat Met droog poeder te voorkomen

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te Sweat Met droog poeder te voorkomen

Het menselijk lichaam maakt gebruik van zweetklieren om de lichaamstemperatuur te regelen en blijft koel, zelfs in de warmere temperaturen. Ondanks de functionaliteit, overmatig zweten, medisch bekend als axillaire hyperhidrosis, gaat vaak gepaard me

AdvertisementHet menselijk lichaam maakt gebruik van zweetklieren om de lichaamstemperatuur te regelen en blijft koel, zelfs in de warmere temperaturen. Ondanks de functionaliteit, overmatig zweten, medisch bekend als axillaire hyperhidrosis, gaat vaak gepaard met geur en kan pijnlijk. Daarnaast kunnen sweatshirten vlekken en veroorzaken een onverzorgd uiterlijk. Met behulp van een droog poeder helpt absorberen overtollig vocht uit zweten, uiteindelijk het voorkomen van geur en het houden van kleding in topconditie.

Wat je nodig hebt

Baby of talkpoeder

Geef je mening over de bestanddelen van zowel talk en baby poeders om mogelijke allergische reactions.Determine die het beste zou zijn voor uw persoonlijk gebruik om te transpireren te voorkomen dat te voorkomen.

Selecteer de gebieden van uw lichaam om het poeder toe te passen. Terwijl de oksels zijn een voor de hand liggende locatie, kan poeder ook profiteren voeten en palmen die gewoonlijk of overmatig zweten. Met behulp van poeder om te voorkomen dat zweten tussen de benen, vooral in de warmere maanden, kunnen schuren te voorkomen en verlengt de levensduur van kleding.

Douche en handdoek droog volledig voor het aanbrengen van poeder. Na handdoek drogen, onmiddellijk stof talk of babypoeder om probleemgebieden te zweten stoppen voordat het heeft de kans om te beginnen.

Strooi een kleine hoeveelheid poeder in je schoenen alvorens ze op als je voeten zijn de bron van uw zweten ellende. Zorg ervoor dat de voeten schoon en droog zijn voor het aantrekken van schoenen.

Draag een kleine hoeveelheid poeder met u tijdens het uitgaan en opnieuw toe te passen indien nodig. Terwijl de eerste toepassing na het douchen is het van belang, kan een tweede of derde toepassing later op de dag te voorkomen dat zweet van doorbreken, en genieten van dat er geen vocht hebben opgebouwd.

Hints

Gebruik een geparfumeerde talkpoeder ter vervanging van body sprays en parfums.

Share This Post