Index / Tuin / Hoe te Survey Property

Share This Post

Tuin

Hoe te Survey Property

Landmeetkundige uw land bepaalt de exacte grenzen en ruimte op uw eigendom. Het is mogelijk om uw land zelf onderzoek, maar om het gebied van uw woning voor eventuele juridische verschillen vast te stellen, moet u een vergunning van de staat. De eenv

Advertisement

Landmeetkundige uw land bepaalt de exacte grenzen en ruimte op uw eigendom. Het is mogelijk om uw land zelf onderzoek, maar om het gebied van uw woning voor eventuele juridische verschillen vast te stellen, moet u een vergunning van de staat. De eenvoudigste methode is om een ​​landmeter in te huren om uw land enquête voor de meest nauwkeurige resultaten. Als u het land overzien jezelf en maak een fout door het bouwen op het terrein van je buurman, zou je niets te back-up van uw claim in de rechtbank omdat je niet legaal in licentie gegeven aan land overzien hebben.

Zoek een landmeter in uw omgeving door te gaan naar de landmeetkundige bedrijven website in het gedeelte Bronnen aan het eind van dit artikel. Klik op uw staat om een ​​lijst van landmeetkundige bedrijven in uw regio te zien.

Leg uw wensen aan de landmeter, zoals waarom je nodig hebt uw woning gemeten. Laat de expert weten hoe ver uw woning wordt verondersteld om elke manier te rekken of denk dat de maximale grootte. Het is belangrijk voor de inspecteur om een ​​idee van de omvang te hebben en waarom de landmeetkunde wordt gedaan. Als het een dringende juridische kwestie of als u wilt bepalen of een boom of een heuvel is aan jou of eigendom van uw naaste gekend moeten worden door de expert.

Maak een kopie van uw titel, verzekeringen en andere relevante documenten eigendom te geven aan de expert als hij komt naar je huis om een ​​schatting te krijgen.

Haal meer dan een schatting. Zorg ervoor om uit te vinden hoe lang de landmeetkundige zal duren, en niet altijd te gaan met de goedkoopste offerte.

Vraag naar de geloofsbrieven van de expert te zien voordat ze met zijn schatting. Ook, vraag dan een werkorder dat de kosten, einddatum en het soort landmeetkundige werk aan de details. Zodra de landmeetkundige van het land is voltooid, houdt het document dat uw eigendom lijnen bepaalt op een veilige plaats, want het is nu een juridisch bindend document.

Hints

Ga naar het Land Surveyor Paginareferentie website te vinden landmeetkundige scholen in de buurt van u als u geïnteresseerd bent in het verdienen van uw eigen landmeetkundige licentie bent. (Zie bronnen hieronder.)

Share This Post