Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te Supras Tie

Supra is een schoenenfabrikant die herenschoenen ontwerpt. Een van hun grootste verkopers is de Supra Skytop.These gespecialiseerde schoenen hebben acht extra kant oogjes aan de bovenkant van de schoen. Supra Skytops zijn gebonden door het invoegen v

Advertisement

Supra is een schoenenfabrikant die herenschoenen ontwerpt. Een van hun grootste verkopers is de Supra Skytop.These gespecialiseerde schoenen hebben acht extra kant oogjes aan de bovenkant van de schoen. Supra Skytops zijn gebonden door het invoegen van de veters helemaal tot de schoen, dus ze worden op hun plaats gehouden door de veter oogjes. Mensen die Supra Skytops dragen niet hun schoenen niet vast in een standaard boog --- in plaats daarvan rijg ze allemaal de weg naar de top, zodat ze niet nodig hebben om hun veters elke keer dat ze dragen de schoen te binden.

Wat je nodig hebt

veters

supra Skytops

Plaats de kant in de rechterbenedenhoek kant oog en plaats vervolgens het andere uiteinde van de veter door de linker oog, inrijgen van de kant naar het midden van de schoen. Trek aan beide uiteinden, zodat ze zijn zelfs en zorg ervoor dat de bodem kant plat ligt.

Breng de rechter kant over en door middel van de volgende oogje aan de andere kant van de schoen, zorg ervoor dat het plat ligt. Breng vervolgens de linker kant in en door de volgende opening aan de andere zijde van de schoen.

Herhaal dit proces door rijgen de veters over en onder elkaar, zodat vormen ze een criss-cross patroon. Houd zorg ervoor dat de kant ligt vlak tegen de schoen, zodat de veters kijken uniform.

Rijg de veters tot aan de bovenste twee extra gaten te bereiken. Rijg de eerste gaten als je normaal zou, door kriskras door de veters. Vervolgens rijg de kant dwars door de tweede lus, met behulp van de kant aan die kant. Herhaal dit voor de andere kant.

Rijg de kant door de bovenste oogje op de linkerkolom en herhaal aan de andere kant. Plooi de rest van de kant in de schoen, waardoor alleen de twee uiteinden van de veters porren uit door de oogjes.

Share This Post