Index / Huis / Hoe te Suede Shoes Met Zout Reinig

Share This Post

Huis

Hoe te Suede Shoes Met Zout Reinig

Sommigen zeggen dat je schoenen zijn een goede indicatie van uw stijl en laten zien hoeveel je de waarde van uw uiterlijk. Dus als je in de buurt bent lopen met vuile suède schoenen, wilt u misschien de tijd nemen om hen opgeruimd. Als je in een koud

Advertisement

Sommigen zeggen dat je schoenen zijn een goede indicatie van uw stijl en laten zien hoeveel je de waarde van uw uiterlijk. Dus als je in de buurt bent lopen met vuile suède schoenen, wilt u misschien de tijd nemen om hen opgeruimd. Als je in een koud klimaat die vaak krijgt sneeuw woont, kun je begrijpen hoe uw suède schoenen kan gemakkelijk bedekt met zout die naar beneden om het ijs te smelten heeft gelegd. Zout kan de suede materiaal aantasten, en maakt uw suède schoenen zien er verschrikkelijk. Gebruik dit proces voor het schoonmaken van hen met behoud van de integriteit van de suède.

Wat je nodig hebt

  • suede gum

    suèdeborstel

    Azijn

    Windex (optioneel)

Gebruik een suede gum om te helpen verwijderen zout, vuil en vlekken van de schoen. Trouw aan haar naam, de suède gum ziet eruit als een kleine, tan, rechthoekige gum en is rubberachtig in textuur. De suède gum zal afbrokkelen als je het wrijven in de suède, nemen het vuil en het zout met zich mee. U kunt deze voor ongeveer zes dollar bij uw lokale apotheek.

Voeg een eetlepel azijn aan warm water en meng de oplossing samen grondig. Dompel een zachte katoenen doek in de azijn mengsel en veeg je schoenen naar beneden mee. Azijn is zeer geschikt voor het verwijderen van moeilijke vlekken uit je schoenen. De geur zal verdwijnen na de suède schoen droogt. U kunt ook proberen het mengen van een lepel van Windex in dit mengsel om te helpen tillen zout vlekken die zijn ingesteld voor een lange tijd.

Glad uit de dutjes van de suède met uw suède borstel terwijl het nog nat is. De suède borstel maakt gebruik van zowel hard metaal en zachte haren te frissen de suède schoen, het herstel in de oorspronkelijke structuur. Sommige suède borstels zijn arrangementen met de suède gum.

Laat de suède schoenen aan de lucht drogen.

Hints

Spray uw suède schoenen met een beschermend om te voorkomen dat een probleem met zout en vocht in de toekomst. Siliconenspray is de populairste vlekwerend spray op de markt. Het creëert een sterke beschermende laag tussen de schoenen en de elementen. Alvorens te reinigen elke suède oppervlak, test de stofzuiger op een kleine verborgen ruimte om te verzekeren dat uw oplossing of het gereedschap het suède niet zal beschadigen.

Deze methoden werken mogelijk niet met faux suède. Gebruik nooit bleekmiddel of een schoner gemengd met bleekwater om suède schoenen schoon te maken.

Share This Post