Index / tech / Hoe te stoppen E-mail doorsturen vanuit Gmail

Share This Post

tech

Hoe te stoppen E-mail doorsturen vanuit Gmail

Hoewel het normaal gesproken heel nuttig, kan Gmail brede reeks van functies soms belanden werkt tegen je. Dit is vooral het geval wanneer er verschillende manieren om hetzelfde resultaat te bereiken, zoals het geval is bij forwarding. Naast het gebr

Advertisement

Hoewel het normaal gesproken heel nuttig, kan Gmail brede reeks van functies soms belanden werkt tegen je. Dit is vooral het geval wanneer er verschillende manieren om hetzelfde resultaat te bereiken, zoals het geval is bij forwarding. Naast het gebruik van forwarding functie van Gmail, is het ook mogelijk om berichten door te sturen met behulp van filters of halen ze met behulp van POP of IMAP. Afhankelijk van uw wensen en behoeften op het moment, kunt u hebt ingesteld doorsturen met behulp van een of meer van deze methoden.

Meld u aan bij de Gmail-account waarvoor u wilt doorsturen uit te schakelen, klikt u op de knop 'Instellingen' en selecteer 'Instellingen'.

Selecteer het tabblad "Filters" om een ‚Äč‚Äčlijst van filters voor die rekening te openen. Kijk door de lijst voor eventuele filters die berichten doorsturen - je kunt ze uit hun beschrijving, waaronder erkennen "Doorsturen naar [email protected]" Wanneer u een dergelijk filter te vinden, klikt u op de link "verwijderen" in verband met het en klik vervolgens op "OK" om te bevestigen.

Selecteer het tabblad "/ POP IMAP Forwarding en". Als u het opzetten van automatisch doorsturen van alle e-mail vindt u een aantal opties in de sectie Forwarding te zien, met inbegrip van "een afschrift van inkomende e-mail" en "Disable Forwarding." Zorg ervoor dat deze laatste optie wordt gekozen, gaat u naar de onderkant van de pagina en klik op 'Wijzigingen opslaan'.

Stuur een email naar de Gmail-account om te testen of het probleem is opgelost. Als het niet, u uw huidige e-mailaccount geconfigureerd te trekken berichten van de Gmail-account direct, met behulp van POP of IMAP. Om het probleem op te lossen, moet u de configuratie van uw huidige e-mailaccount te wijzigen. Voor meer informatie over hoe dat te doen, vindt u in de Help-bestanden van de dienst die u gebruikt of neem contact op met de klantenservice.

Share This Post