Index / Huis / Hoe te sterk vervuild Traffic Lanes reinigen op een commerciële Carpet

Share This Post

Huis

Hoe te sterk vervuild Traffic Lanes reinigen op een commerciële Carpet

Zeer vuile commerciële tapijten zijn moeilijk schoon te maken. Gebieden met veel verkeer te verzamelen vuil en hebben tapijt vezels verpletterd. De manier om het tapijt kijken zo schoon mogelijk is om de tapijtvezels reinigen en de pool van het tapij

Advertisement

Zeer vuile commerciële tapijten zijn moeilijk schoon te maken. Gebieden met veel verkeer te verzamelen vuil en hebben tapijt vezels verpletterd. De manier om het tapijt kijken zo schoon mogelijk is om de tapijtvezels reinigen en de pool van het tapijt te herstellen. Tapijten met zwaar vervuilde verkeer gebieden zullen meer dan een schoonmaak sessie te nemen. Met behulp van de juiste hulpmiddelen en het volgen van een paar eenvoudige stappen zal een commerciële tapijt met sterk vervuilde rijstroken schoon en ziet er goed uit te krijgen.

Wat je nodig hebt

  • Stofzuiger

    Carpet rake

    Tapijt prep nevel

    Droge tapijt reinigen verbinding

    Harde borstel of push bezem

Vacuum het tapijt om eventuele losse grond te verwijderen. Met behulp van de tapijt hark, gaan over het tapijt in een noord-zuid richting. Herhaal in een oost-west richting. Vacuum weer. Dit zal alle losse vuil en puin in het tapijt te verwijderen. Het proces staat het tapijt vezels up, waardoor ze meer toegankelijk voor het reinigingsproces maakt.

Spuit de high-traffic gebied van het tapijt met het tapijt prep spray. Work it in het tapijt vezels met de borstel of de push bezem, met behulp van een heen en weer te schrobben beweging. Laat het met al het tapijt vezels opstaan. Laat zitten vijf tot 10 minuten.

Breng het droge tapijtreiniger aan de vervuilde gebied, volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Met behulp van de bezem of borstel, het werk van de korrels in het tapijt. Laat om te zitten tot het droog is; de aanwijzingen op de verpakking zal u vertellen hoe lang te wachten. Opzuigen van de stomerij korrels. U kunt kopen droge tapijtreiniger bij een janitorial leveringsbedrijf. HOST en Capture zijn de twee meest populaire merken. Capture kan verkrijgbaar bij bouwmarkten zijn.

Kijk voor vlekken, vergeling of doffe plekken op het tapijt.

Behandel vlekken met het tapijt prep door borstelen in het tapijt. Laat om te zitten voor ten minste 10 minuten vóór het aanbrengen van droge tapijtreiniger. Breng het droge tapijtreiniger om de gekleurde gebieden alleen, dan vacuüm.

Hark de gehele tapijt in de richting waarin zich de vezels. Dit geeft het tapijt een professionele uitstraling en maakt het tapijt verschijnen schoon. U kunt kopen tapijt harken bij een janitorial leveringsbedrijf.

Hints

De meeste commerciële tapijten gemaakt van olefine. Olefine wordt geel als het in contact komt met ijs smelt producten. Tapijt bij entryways is het meest vatbaar voor deze vergeling. Het kan niet worden verwijderd. Het wordt veroorzaakt door een chemische reactie. Dit vindt meestal binnen 10 voet van de deur. Tapijt met glanzende of matte plekken kunnen beschadigde vezels. Deze lijken vlekken, maar het schoonmaken zal niet helpen.

Share This Post