Index / Huis / Hoe te steenslag kopen

Share This Post

Huis

Hoe te steenslag kopen

Steenslag of rock wordt gebruikt voor vele doeleinden, zoals het wegdek en het verbeteren van landschappen rond woon-of commercieel vastgoed. Het wordt ook gebruikt voor bodembedekker in bloemperken en rond struiken. types Steenslag komt uit graniet,

AdvertisementSteenslag of rock wordt gebruikt voor vele doeleinden, zoals het wegdek en het verbeteren van landschappen rond woon-of commercieel vastgoed. Het wordt ook gebruikt voor bodembedekker in bloemperken en rond struiken.

types

Steenslag komt uit graniet, kwarts, kwartsiet, marmer en zelfs kiezels. Hoewel sommige steenslag of steen komt van nature als grotere stenen fragment, het meeste is meestal gerecycled rock uit gesloopte gebouwen, bouwwerken of oude landscaping.

overwegingen

Bij het overwegen van hoe steenslag te kopen, rekening houden met de stevigheid van grind bij elkaar gepakt, hoe goed is het mogelijk water te doordringen, slijtage (de mate van gebruik van het project zal krijgen over een periode van tijd), en of u bent gebruik van het voor een oprit, een natuurpad of een wandelpad. Het doel van uw project zal bepalen wat voor soort steenslag die u wilt gebruiken.

Identificatie

Volgens North Carolina Geologicals, "een complexe reeks van fijnstampen, recyclen en wassen stappen in een sizing plant wordt gebruikt om verschillende rock maten te produceren." De vijf belangrijkste producten zijn geproduceerd met steenslag zijn aggregaat funderingslaag (een basislaag gebruikt in de wegenbouw, dat is minder dan 1 1/2 inch groot); de 78M, algemeen gebruikt voor asfalt; de 67 of 57, die wordt gebruikt voor beton en asfalt; de # 5 steen, gebruikt voor septic velden; en riprap, die wordt gebruikt voor erosie.

Share This Post