Index / Kunst en Vermaak / Hoe te Stage Make-up voor Afro-Amerikanen Apply

Share This Post

Kunst en Vermaak

Hoe te Stage Make-up voor Afro-Amerikanen Apply

Het algemene principe van het aanbrengen van make-up fase is simpel: benadrukken en te overdrijven de functies die door het gebruik van donkere tinten tot dramatische schaduwen en lichtere tinten die precies highlights te creëren. Maar voor Afro-Amer

AdvertisementHet algemene principe van het aanbrengen van make-up fase is simpel: benadrukken en te overdrijven de functies die door het gebruik van donkere tinten tot dramatische schaduwen en lichtere tinten die precies highlights te creëren. Maar voor Afro-Amerikanen en andere actoren van de kleur, die beginselen niet op dezelfde manier werken. Donkere tinten op een donkere huid kan lijken uitgewassen, en hoogtepunten ontworpen voor lichtere huid kan niet natuurlijk uitzien op een Afro-Amerikaanse acteur, zelfs van ver weg op het podium. Het toepassen van make-up fase voor Afro-Amerikanen vereist een andere set van technieken en richtlijnen.

Wat je nodig hebt

Foundation, cake of crème

Spons

Eyeliner (vloeibare of potlood)

Oogschaduw

White highlighter make-up

Blozen

grote kwast

kleine borstel

Lippenstift

Lippenstift

Breng de foundation met een spons op een schone huid. Kies een kleur die nauw overeenkomt met de huid toon en mengt goed zonder al te veel inspanning. Het kiezen van een stichting nauw afgestemd op uw huid toon is belangrijk voor donkerdere teint; lichtere huid mensen moeten een stichting iets donkerder dan de natuurlijke huidskleur selecteren. Aanbrengen in schar en mix glad met de spons. Meng de kleur in de haarlijn en in de nek.

Solliciteer schaduwen en highlights met lichtere en donkere foundation tinten. Kies tinten die harmoniëren met de huidskleur. Typisch, een donker, blauw-getinte kleur is effectief voor het creëren van schaduwen op een donkere huid. Lichtere tinten met hints van rood of goud werken goed voor Afro-Amerikanen om hoogtepunten te creëren.

Stel de stichting met een poeder die overeenkomt met de basistoon van de stichting. Aanbrengen met de grote borstel.

Solliciteer oog make-up. Overdrijf de ogen om ze te laten lijken groter. Overeenkomen met de kleuren op de huid toon, met een schaduw van oogschaduw die lichter is dan de huid toon, een die overeenkomt met de huidskleur, en een die is donkerder dan de huidskleur. Bedek de hele ooglid met de lichtere oogschaduw, en trek een lijn onder de wenkbrauw met een aansteker eyeliner om de wenkbrauw te benadrukken. Breng de donkerste tint oogschaduw de plooi van het ooglid, de binnenste ooghoek en omhoog en van de buitenste ooghoek.

Solliciteer zwart of donkerbruin eyeliner rond de zweep lijnen. Volg en verbeteren van de natuurlijke vorm van het oog, dan is fan van de lijn weg bij de buitenste hoek. Eyeliner of oogpotlood kan ook worden gebruikt donkerder en benadrukken de wenkbrauwen indien gewenst, maar kan deze stap niet nodig voor de meeste Afrikaanse Amerikanen.

Apply blush met de kleinere borstel en een of twee tinten van blush poeder. Gebruik een donkerder tint onder het jukbeen en een aansteker boven het jukbeen. Kies kleuren die zal werken met een donkere huid, zoals een paars of rood met blauwe ondertoon voor de donkerdere tint en een rood of oranje met rood of goud ondertoon voor de lichtere tint.

Solliciteer lippenstift en lipliner. Gebruik een basislaag van lippenstift of lip liner om iets te voorzien in de make-up te houden aan. Select paars, rood, of koralen om te werken met een donkere huidskleur. Intense kleuren zal goed werken met een donkere huid, in het bijzonder voor vrouwelijke acteurs. Dep de kleur als u klaar bent de toepassing.

Share This Post