Index / Gezondheid / Hoe te spuiten kopen Over the Counter

Share This Post

Gezondheid

Hoe te spuiten kopen Over the Counter

Spuiten zijn kleine kunststof buizen met een plastic zuiger die gebruikt vloeistof in te spuiten of vloeistof onttrekken iets, meestal het lichaam. Na spuiten rond het huis kan nuttig zijn, vooral als je jonge kinderen hebt. U kunt spuiten gebruiken

Advertisement

Spuiten zijn kleine kunststof buizen met een plastic zuiger die gebruikt vloeistof in te spuiten of vloeistof onttrekken iets, meestal het lichaam. Na spuiten rond het huis kan nuttig zijn, vooral als je jonge kinderen hebt. U kunt spuiten gebruiken om vloeibare medicatie oraal toe te dienen aan jonge kinderen naar de lekkages die u kunt ervaren bij het gebruik van een lepel te vermijden. U kunt ook spuiten gebruiken om vloeistoffen spuiten in kleine ruimtes, zoals glijmiddel op scharnieren. Maar eerst moet je een manier vinden om spuiten te kopen over de toonbank te vinden.

Wat je nodig hebt

Geld

Stap 1

Ga naar een drogist, zoals Walgreens of CVS, te spuiten over de toonbank te kopen. U vindt ze in de buurt van de medicatie of baby benodigdheden, individueel verpakt.

Stap 2

Bezoek aan een medisch website leveringsbedrijf een bulk hoeveelheid spuiten kopen over de toonbank. Een dergelijke medische leveringsbedrijf is gekoppeld in de sectie Resources.

Stap 3

Zoek de link van de de spuit van de website (het kan worden gebundeld met naalden), en klik op de link. Mogelijk moet u uw zoekopdracht te verfijnen door te klikken op een link die spuiten alleen wordt weergegeven, het verwijderen van naalden en spuiten met naalden uit je resultaten.

stap 4

Blader door de selectie van spuiten totdat je de soort die je zoekt, en klik dan op die spuit. Je moet rekening houden met het volume van de spuit en het beoogde doel bij het selecteren van een injectiespuit. Een insulinespuit wordt over eenheden insuline worden aangebracht, in plaats van de typische cc metingen. Orale spuiten zijn ontworpen voor het toedienen van vloeibare medicijnen mondeling. U zult ook zien irrigatie injectiespuiten die worden gebruikt voor het spoelen van een gebied, zoals de mond of een wond.

stap 5

Selecteer hoeveel u wilt kopen en voeg ze toe aan uw winkelwagen. Ga dan naar de kassa. Vul in het lege velden met de juiste informatie, zoals factuuradres, credit card informatie en verzendadres om uw bestelling te voltooien.

Hints

Typisch, als u een medisch leveringsbedrijf gebruiken om spuiten te kopen zul je de aankoop van de plastic buis en zuiger combinatie, niet een injectiespuit met een naald. Om een ​​spuit en naald combinatie te kopen moet u afzonderlijk de aankoop van de twee delen of specifiek winkel voor een spuit die wordt geleverd met een naald.

Share This Post