Index / Eten drinken / Hoe te Spiral Ham Rook op The Big Green Egg

Share This Post

Eten drinken

Hoe te Spiral Ham Rook op The Big Green Egg

De Big Green Egg is een keramische kookplaat is afgeleid van de kamado, een oude klei kooktoestel. Sinds 1974 is het bedrijf is het verbeteren van de eivormige apparaat te traag-koken sappige vlees van alle soorten, waaronder Turkije, borst, varkensv

AdvertisementDe Big Green Egg is een keramische kookplaat is afgeleid van de kamado, een oude klei kooktoestel. Sinds 1974 is het bedrijf is het verbeteren van de eivormige apparaat te traag-koken sappige vlees van alle soorten, waaronder Turkije, borst, varkensvlees BBQ en, natuurlijk, spiraal ham. Gerookte ham spiraal maakt een grote traditionele kerstdiner of gewoon een grote maaltijd thuis, en, in slechts een paar uur, kunt u een in de Big Green Egg koken.

Meng droge creools kruiden - of je droge rub keuze - met honing in een kom, wrijf gelijkmatig op hele ham met een marinade borstel. In het roken, er is niet zoiets als te veel wrijven, dus zorg ervoor dat alle kieren van de schouder te krijgen.

Bereid The Big Green Egg aan de ham te roken. Week de houtsnippers in water of vruchtensap gedurende ongeveer 40 minuten. Laad de kool in het ei naar de bovenkant van de vlamkast en meng de geweekte houtsnippers in de houtskool. Plaats het rooster in het ei als het eenmaal omhoog is geladen met houtskool en houtsnippers.

Steek de houtskool-hout mix en zet de Egg tot 225 graden. Laat het opwarmen tot de gewenste temperatuur.

Plaats de glazen en wreef spiraal ham in het ei, laten koken voor drie tot vijf uur voordat u uit. De ham zal een goudbruine kleur hebben wanneer het wordt gedaan, maar alleen maar om veilig te zijn, plaatst u een vleesthermometer om te controleren of het is gedaan in het midden.

Geniet van de rokerige, vochtige ham met uw favoriete bijgerechten.

Share This Post