Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te spelen "Marry, Date of Dump"

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te spelen "Marry, Date of Dump"

"Mary, Date of Dump? ' is een fictieve relatie spel uitgegeven door Hasbro. De twee tot zes-player game richt zich op het verkennen welke rollen u wilt beroemde mensen om te spelen in je leven. U moet beslissen wie je wilt trouwen, datum of dumpen. W

Advertisement

"Mary, Date of Dump? ' is een fictieve relatie spel uitgegeven door Hasbro. De twee tot zes-player game richt zich op het verkennen welke rollen u wilt beroemde mensen om te spelen in je leven. U moet beslissen wie je wilt trouwen, datum of dumpen.

Wat je nodig hebt

potloden

Blanco antwoordformulieren

schriftelijk boord

Gekleurde spel sterven

Game dek van groene en blauwe kaarten

Geef een potlood, een leeg antwoordblad en een schrijfbord aan elke speler. Het antwoord sheet gaat op het schrijfbord.

Kies welke speler eerst zal gaan. Spelen zal doorgaan met de klok mee.

Rol de dobbelsteen op jouw beurt om te bepalen welke categorie je gaat gebruiken. De dobbelsteen heeft zes kanten. Twee zijn groen, die de categorie groep Marry, Date of Dump. Men is rood, wat neerkomt op de categorie groep Advocaat, chirurg of Pool Cleaner, en één is blauw, wat neerkomt op Party With, leef met of worstelen met. Een andere kant is paars, die ouder, broer of neef. De zesde kant draagt ​​een "?". Wanneer je het rollen, krijg je de categorie te kiezen.

Teken ofwel een blauwe of een groene kaart van het dek. Elke groene kaart staan ​​de namen van de drie beroemde vrouwen; de blauwe kaarten lijst met drie mannen.

Lees de drie namen hardop. Als u geen van de namen herkennen, vraag aan andere spelers.

Rang de drie mensen op basis van de categorie die u gerold. Bijvoorbeeld, als uw categorie is Marry, Date of Dump, schrijven op uw antwoordblad welke persoon zou u graag om te trouwen, welke je wilt date zijn en die je zou willen dumpen.

Wacht tot de andere spelers te rangschikken op hun antwoord vellen de mensen die in de volgorde waarin ze denken dat je kiest.

Onthullen je rankings. Vergelijk je lijst met die van de andere spelers.

Scoor punten voor de turn. U krijgt twee punten voor elke speler die lijst komt overeen met de jouwe. Elk van de andere spelers krijgt een punt voor elk antwoord dat overeenkomt met de jouwe. Noteer je score op je antwoordblad en plaats de kaart in de achterkant van het dek.

Beëindig het spel wanneer elke speler twee slagen heeft gehad. Wie de hoogste score wint het spel.

Hints

Spelers die binden kan een nieuwe ronde van het spel te spelen, met één draai elk.

Share This Post