Index / Hobby's, Games & Toys / Hoe te spectate in "TF2"

Share This Post

Hobby's, Games & Toys

Hoe te spectate in "TF2"

"Team Fortress 2" ( "TF2") is een coöperatieve en competitieve multiplayer-only game waar je lid worden van een team en de strijd tegen de andere. Echter, hoeft u niet om een ​​team aan te sluiten en te bestrijden; U kunt de wedstrijd

Advertisement

"Team Fortress 2" ( "TF2") is een coöperatieve en competitieve multiplayer-only game waar je lid worden van een team en de strijd tegen de andere. Echter, hoeft u niet om een ​​team aan te sluiten en te bestrijden; U kunt de wedstrijd toekijken vanaf een veilige plaats. Zo kunt u genieten van het kijken naar twee teams strijden tegen elkaar zonder enige vaardigheden te gebruiken in het spel. Spectator-modus beschikt over meerdere camera's kunt u op elk gewenst moment overschakelen.

Klik op "Browse Games" in het hoofdmenu.

Dubbelklik op de server die u wilt deelnemen. Wacht tot het spel te laden.

Klik op "Doorgaan" tweemaal. U zult drie deuren en een televisie op het scherm te zien.

Klik op de televisie tussen de "Exit" en "BLU" deuren. U kunt ook op "2" op uw toetsenbord.

Klik met de linkermuisknop om door de camera's. Klik met de rechtermuisknop om terug te gaan naar een vorige camera. U fietst door statische camera's en vervolgens door de standpunten van elke speler. Druk op "ruimte" om de camera uitzicht te veranderen van first-person naar third-person en vrij rondlopen.

Hints

Als u al op een team, drukt u op de punt-toets (.) Om teams in het spel te veranderen.

Share This Post