Index / tech / Hoe te Speakers verwijderen uit een Honda CRV 2000

Share This Post

tech

Hoe te Speakers verwijderen uit een Honda CRV 2000

De Honda CRV is een compacte SUV, gebouwd door Honda. Het is uitgerust met de fabriek geïnstalleerde luidsprekers in de voor- en achterzijde van het voertuig, het front in de voordeuren en achteren aan weerszijden van de bagageruimte. Zowel de voorst

AdvertisementDe Honda CRV is een compacte SUV, gebouwd door Honda. Het is uitgerust met de fabriek geïnstalleerde luidsprekers in de voor- en achterzijde van het voertuig, het front in de voordeuren en achteren aan weerszijden van de bagageruimte. Zowel de voorste en achterste luidsprekers zijn een gemeenschappelijk 6-1 / 2 inch ronde luidspreker. Er zijn veel aftermarket voorbeelden van dit formaat luidspreker die goede vervangers voor de fabriek modellen. de originele speakers te verwijderen is een matig gemakkelijke taak.

Wat je nodig hebt

panel gereedschap

Phillips schroevendraaier

Voordeur speakers

Plaats het puntje van je panel instrument onder de onderste rand van de grille die de voordeur luidsprekers. Wrikken naar buiten op de grille tot hij loskomt van de deur.

Verwijder de drie Phillips schroeven aan de rand van de luidspreker met een schroevendraaier.

Trek de luidspreker en koppel de bedrading aangesloten op de achterkant van de luidspreker.

achterste luidsprekers

Plaats het puntje van je panel instrument onder de onderste rand van de ronde rooster aan de zijwanden van de laadruimte. Wrikken naar buiten op de grille tot hij loskomt van de deur.

Verwijder drie phillips schroeven aan de rand van de luidspreker met een phillips schroevendraaier.

Trek de luidspreker en koppel de bedrading aangesloten op de achterkant van de luidspreker.

Share This Post