Index / Ambachten / Hoe te Soda Cans Cut

Share This Post

Ambachten

Hoe te Soda Cans Cut

De meeste mensen weten dat aluminium blikjes frisdrank kan worden gerecycled. Maar voordat u uw lege container te gooien in een prullenbak, hergebruik van de pop kan door te snijden in het materiaal en draaien in een ambacht. Snijden blikjes frisdran

AdvertisementDe meeste mensen weten dat aluminium blikjes frisdrank kan worden gerecycled. Maar voordat u uw lege container te gooien in een prullenbak, hergebruik van de pop kan door te snijden in het materiaal en draaien in een ambacht. Snijden blikjes frisdrank is gemakkelijk, die weinig meer dan een schaar en een scheermes. Wees altijd voorzichtig bij het knippen in het metaal, hoewel, zoals cut aluminium heeft scherpe randen die je kunt knippen.

Wat je nodig hebt

Leren handschoenen

Schaar

Snijplank

Scheermes

Spoel de binnenkant van de soda kan met water om zich te ontdoen van elke kleverige vloeistof binnen te krijgen. Plaats het ondersteboven te drogen.

Zet op een paar lederen handschoenen. Deze zal je beschermen tegen scherpe randen en bramen die kunnen worden gemaakt wanneer u het kunt knippen.

Plaats het blik op een vlakke ondergrond. Open een schaar en plaats een mes door de zijkant van het blik. Het moet het oppervlak doorboren met slechts een lichte druk. Gebruik de schaar om knippen rond de bovenste rand van het blik. Herhaal stap op de onderrand van de bus op een vlak stuk aluminium creƫren.

Plaats het aluminium stuk op een vlakke ondergrond je het niet erg snijden in, zoals een stuk schroot karton of een snijplank. Gebruik een scheermes te snijden door het metaal en snijd gedetailleerde vormen uit het stuk. Trace het scheermes langs een ontwerp dat u op de metalen met stiften, of de vrije hand een spiraal of andere vormen geschetst zonder gids.

Verwijder eventuele bramen of slijpsel randen aan de aluminium vorm met een schaar of een scheermes. Ronden de zijkanten van scherpe punten, ook om te voorkomen dat snijwonden door de geknipt soda kan.

Hints

Zet een snee soda kan in een verscheidenheid van decoraties of ambachtelijk, met inbegrip van kaars armaturen en ornamenten.

Share This Post