Index / Tuin / Hoe te snoeien Outdoor Hibiscus

Share This Post

Tuin

Hoe te snoeien Outdoor Hibiscus

De hibiscus is een decoratieve struik die buiten als een landschappelijk element geplant. Het heeft kleurrijke bloemen en afwisselende groene bladeren. U kunt snoeien hibiscus planten om hun omvang te handhaven en houd ze gezond. In het voorjaar kunt

AdvertisementDe hibiscus is een decoratieve struik die buiten als een landschappelijk element geplant. Het heeft kleurrijke bloemen en afwisselende groene bladeren. U kunt snoeien hibiscus planten om hun omvang te handhaven en houd ze gezond. In het voorjaar kunt u hibiscus snoeien op maat en vorm te behouden. Het kan ook worden gesnoeid in de herfst. De focus in de herfst zal zijn om de dode of beschadigde takken te verwijderen. Hibiscus reageert goed op snoeien, en u kunt een derde van de takken te verwijderen veilig naar nieuwe groei te creƫren.

Wat je nodig hebt

  • Snoeischaar

    Hand sanitizer

    schone doek

Steriliseer de bladen van uw snoeischaar door ze te wrijven met de hand sanitizer met een schone doek. Dit zal helpen bij het voorkomen van de verspreiding van plantenziekten aan uw hibiscus als je ze snoeien.

Knip de takken terug in het vroege voorjaar. U kunt ongeveer een derde van de takken afknippen zo lang als je weggaat 2-3 knopen of hobbels op elke tak. Maak de bezuiniging een blad knooppunt dat up or out wordt geconfronteerd van de takken gebruik snoeischaar. Clip lange takken die in verhouding staat tot de rest van de eerste bus zijn en blijven de rest van de bus snoeien op dezelfde wijze.

Snoei dode takken terug naar de basis van de hibiscus in de late herfst met behulp van snoeischaar. Dit zal de nieuwe scheuten in het voorjaar de gelegenheid om te groeien zonder het gewicht van dode takken in de weg.

Hints

Snoei uw hibiscus elk voorjaar zijn grootte en proportie te behouden. Houd uw snoeischaar scherp.

Draag tuinhandschoenen bij het snoeien om krassen te voorkomen.

Share This Post