Index / Fashion, Style & Personal Care / Hoe te snijden een Originele Hem op Pants

Share This Post

Fashion, Style & Personal Care

Hoe te snijden een Originele Hem op Pants

De meeste broek geleverd met een standaard zoom lengte die alleen past bij de gemiddelde persoon. Als u niet wilt om rond te lopen in slecht zittende broek, moet u weten hoe u de zoom eruit te halen. Niet alleen wijzigen van de zoom in een broek ze b

Advertisement

De meeste broek geleverd met een standaard zoom lengte die alleen past bij de gemiddelde persoon. Als u niet wilt om rond te lopen in slecht zittende broek, moet u weten hoe u de zoom eruit te halen. Niet alleen wijzigen van de zoom in een broek ze beter passen, kan ook stijl aan de broek.

Wat je nodig hebt

Schaar

Rechte pin of tornmesje

Ijzer

Vouw je broekspijpen, zodat de binnenkant stiksels van de zoom shows. Sommige mensen geven de voorkeur aan de broek binnenste buiten te keren. Misschien wilt u de naad weg te trekken van de broek, zodat je duidelijk kan onderscheiden de broek van de zoom.

Zoek het anker steek in de plooi van de broek. De knoop in het anker steek beveiligt steken de zoom's. U kunt een deel van de draad aan de zoom trekken snijden, maar beginnen bij het anker steek kunt u in één richting te werken.

Snijd de knoop met een schaar. Als u nodig hebt om de zoom te verlengen, zorg ervoor dat u niet het materiaal te snijden.

Gebruik een rechte pen of een tornmesje om de draad van de zoom te trekken. Een tornmesje kan snijden door de draad af en je kunt het gebruiken zonder te snijden knoop het anker steek's.

Werk je een weg rond de zoom trekken van de stiksels totdat u terug naar het beginpunt.

Vouw de zoom naar beneden en trek elke discussie je gemist.

Strijken de plooien links van de zoom.

Hints

Niet afgesneden van de benen van de broek uit te snijden de zoom.

Zorg ervoor dat je het anker steek gesneden voor het been zoom en niet de kant zoom.

Share This Post