Index / Huis / Hoe te Smeer Garage Door Rollers

Share This Post

Huis

Hoe te Smeer Garage Door Rollers

Garage deuren kunnen niet meer goed bewegen, en zelfs vasthouden en piepen vreselijk, als de rollen zijn vol van corrosie en roest. Inspecteren ze elke zes maanden of een jaar kan de sleutel tot het stoppen van een potentieel probleem voordat het geb

AdvertisementGarage deuren kunnen niet meer goed bewegen, en zelfs vasthouden en piepen vreselijk, als de rollen zijn vol van corrosie en roest. Inspecteren ze elke zes maanden of een jaar kan de sleutel tot het stoppen van een potentieel probleem voordat het gebeurt zijn. Als de deur is moeilijk te tillen of lager is, kan het al een beetje verleden tijd zijn, maar met een beetje elleboog vet en smeermiddelen kunt u het probleem op te lossen op uw eigen.

Wat je nodig hebt

  • Katoenen stof

    Smeermiddel

    Schoon, disposable doek

    Ladder

Veeg eventueel vuil of vet van de rollen en de torsieveer voordat je begint te smeren, om te voorkomen dat het creëren van een sludgy substantie van gruis en zand dat het metaal kan vernietigen. U kunt de stof en vuil te reinigen met een schone katoenen doek. Knijp twee druppels smeermiddel in de naad van elke deur scharnier aan de garage. Werk vanuit de top, zodat de olie zal sijpelen in de naad op eigen kracht.

Druppelen in een ander twee druppels op de naad van bevestigingsbeugel elke rol, gelegen in de tracks op de zijkant van de garagedeur. Voeg een extra druppel op het uiteinde van de pennen die houden de beugels in de houder, en degenen rechtsonder doen de werkelijke rollen.

Toepassen zes oliedruppels het spoor van de wals op ongeveer een voet boven de curve track.

Ga naar de plaatsen waar de kabels in de rollermontage klemmen aan de onderkant van de deur, en druk op een andere druppel olie waarbij de twee delen bij elkaar komen.

Staan op de ladder en trekt een streep olie over de lengte van de top van de torsieveer, die aan de bovenzijde van de garagedeur.

Open en sluit de deur drie of vier keer om ervoor te zorgen dat de olie verdeelt volledig over het spoor.

Hints

Gebruik geen olie op vinyl en kunststof rollen. In plaats daarvan een silicone spray, een lichtgewicht multifunctionele huishoudolie of een professionele deur lubing product.

Gebruik geen WD-40, niet-mechanische vetten en oliën, omdat ze zal combineren met vuil en ontkenning van het proces.

Share This Post