Index / tech / Hoe te sluiten Netflix en begin een nieuw account

Share This Post

tech

Hoe te sluiten Netflix en begin een nieuw account

Netflix is ​​een op internet gebaseerde abonnementsdienst zo ontworpen dat de leden onbeperkt films kunt kijken en tv-afleveringen gestreamd via het internet op hun pc, Mac of televisie - voor een maandelijks vast tarief. De Netflix streaming platfor

Advertisement

Netflix is ​​een op internet gebaseerde abonnementsdienst zo ontworpen dat de leden onbeperkt films kunt kijken en tv-afleveringen gestreamd via het internet op hun pc, Mac of televisie - voor een maandelijks vast tarief. De Netflix streaming platform kunnen gebruikers ook audio en video streamen vanaf het internet naar een televisie via gaming systemen zoals de Xbox 360, PlayStation 3 en Nintendo Wii. Er kan een moment komen dat je nodig hebt om uw Netflix-account te sluiten om wat voor reden dan ook. Gelukkig kun je weer aan door het openen van een nieuwe account als u besluit om terug te komen.

Sluiten Netflix Account

Toegang tot de Netflix website in uw browser.

Klik op de "Lid Aanmelden" tab in de rechterbovenhoek van het Netflix homepage.

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in verband met de Netflix-account in de vereiste velden. Klik vervolgens op de knop "Doorgaan" onder de velden toegang tot uw Netflix-account.

Klik op "Uw account & Help", die de "Lid Aanmelden" zal vervangen tab in de rechterbovenhoek, nadat je bent ingelogd met succes.

Klik op de "Cancel Lidmaatschap" optie aan de rechterkant op het "Uw account & Help" pagina.

Ga naar sectie drie op het scherm Netflix annulering. Vink het vakje onder de sectie om de Netflix annuleringsvoorwaarden accepteren.

Klik op "Complete Annulering" om de Netflix-account te sluiten.

Open New Netflix account

Ga terug naar de Netflix website.

Vul het e-mailadres en wachtwoord tekstvelden in de sectie "Start Your 1 Maand Free Trial 'van de Netflix homepage. Natuurlijk, het kiezen van deze optie wordt ervan uitgegaan dat u wilt profiteren van deze proef nemen voordat het plegen van een specifiek plan.

Klik op "Doorgaan" en uw betaalgegevens nodig om uw account te openen bieden.

Controleer het lege vakje naast "toevoegen Unlimited dvd's" als u deze service met uw plan op te nemen. Wees gewaarschuwd dat deze actie de maandelijkse prijs zal veranderen, en om te buigen de site om een ​​nieuwe betaling informatie en rekening registratiepagina.

Voer uw volledige voor- en achternaam zoals deze op uw creditcard of bankpas wordt weergegeven. Vervolgens selecteert u uw type kaart met behulp van het menu.

Typ uw 16-cijferige creditcard of pinpas nummer en drie-cijferige beveiligingscode in de juiste tekstvelden.

Gebruik de naast "Vervaldatum" om de tweecijferige maand en vier cijfers jaar voor de vervaldatum van de kaart.

Voorzie uw geboortejaar, en klik op de knop naast uw geslacht. Geef je mening over de Netflix gebruiksvoorwaarden en automatische ontwerp openbaarmaking voor de maandelijkse dienst betalingen aan uw kaart.

Vink het vakje onder de openbaarmaking te stemmen met de Netflix voorwaarden. Klik vervolgens op "Start Membership."

Hints

U kunt annuleren uw Netflix-account elk gewenst moment. Maar, is het sterk aanbevolen dat u annuleert aan het einde van de maand. Geen pro rata restitutie worden afgegeven wanneer u in het midden van een maand te annuleren. Dus, kun je net zo goed krijgen je geld waard is.

Annuleren van een Netflix-account ontvangt geen uitstaande saldi u verschuldigd bent vervallen. Als u Netflix dvd-verhuur, zorg ervoor dat je ze binnen zeven dagen na het annuleren van uw Netflix-account terug te keren. Anders zullen ze uw creditcard in ons bestand voor alle uitstaande saldo.

Share This Post