Index / Eten drinken / Hoe te Seizoen broodkruimels

Share This Post

Eten drinken

Hoe te Seizoen broodkruimels

Gekruide broodkruimels zijn bruikbaar in een verscheidenheid van gerechten. Ze kunnen worden gebruikt om bulk van vlees brood of vlees ballen, en ze zijn een perfecte paneren voor kip, varkensvlees, rundvlees of vis. Het maken van uw eigen gekruid pa

AdvertisementGekruide broodkruimels zijn bruikbaar in een verscheidenheid van gerechten. Ze kunnen worden gebruikt om bulk van vlees brood of vlees ballen, en ze zijn een perfecte paneren voor kip, varkensvlees, rundvlees of vis. Het maken van uw eigen gekruid paneermeel thuis is zuiniger dan ze te kopen in de winkel, en het is een leuke manier om het gebruik van oud brood. In tegenstelling tot de winkel koopt broodkruimels, zelfgemaakte degenen zijn natuurlijk en je weet alles wat er is gegaan in hen.

Wat je nodig hebt

Genoeg oud witbrood 2 kopjes kruimels maken

Oven

Voedsel verwerker

rolstok

Was papier

Kom

Lepel

1/4 kop geraspte Parmezaanse kaas

2 theel. zout

1 theel. zwarte peper

1/4 theelepel. paprika

1 theel. knoflook poeder

1 theel. uien poeder

1 theel. gedroogde oregano

3/4 theelepel. gedroogde peterselie

1 theel. gedroogde basilicum

1/4 theelepel. selderijzaad

luchtdichte verpakking

Snijd het brood. Droog het brood volledig hetzij door het leggen van het op de balie of door het te verhitten in de oven op 250 graden totdat het is moeilijk. De hoeveelheid tijd die nodig is om het brood drogen zijn afhankelijk van het type brood u gebruikt. Gesneden brood verwerkt en luchtig baguettes zal zeer snel te drogen, maar een dichte Toscaanse stijl brood zal het langer duren. Eastern broden zoals pita of naan maken smakelijk brood kruimels, maar kan zeer moeilijk worden als gedroogd.

Breek het brood in fijne kruimels, hetzij door het uitvoeren van het door een keukenmachine of door zetten het tussen twee vellen bakpapier en smashing het met een deegroller. Met behulp van een keukenmachine is de gemakkelijkste manier, maar zeer droog, dichte brood kan botte messen het voedsel processor. Smashing het brood met een deegroller kan zeer rommelig zijn, echter, dus kies de manier die het beste werkt, afhankelijk van het soort brood u gebruikt.

Meng de kaas, zout, peper, paprikapoeder, knoflookpoeder, ui poeder, oregano, peterselie, basilicum en selderij zaad in de broodkruimels tot ze gelijkmatig zijn gemengd. U kunt dit doen met een kom en lepel, of door de invoering van de ingrediƫnten in een container met een deksel en schudden.

Zet de gekruide broodkruimels in een luchtdichte container en maximaal twee maanden in de koelkast.

Share This Post