Index / Huis / Hoe te Schroef Into Stone

Share This Post

Huis

Hoe te Schroef Into Stone

Het inbrengen van een schroef in steen is vergelijkbaar met het inbrengen van een schroef in andere materialen, zoals hout. Vanwege de hardheid van steen, maar sterkere gereedschap en schroeven nodig. Eerst en vooral dient u speciaal ontworpen metsel

Advertisement

Het inbrengen van een schroef in steen is vergelijkbaar met het inbrengen van een schroef in andere materialen, zoals hout. Vanwege de hardheid van steen, maar sterkere gereedschap en schroeven nodig. Eerst en vooral dient u speciaal ontworpen metselwerk pluggen in steen. Deze schroeven zijn gemaakt van staal en bezitten geharde draden die in de steen gesneden. Dit helpt veilig te stellen de schroef in de steen. Hoewel metselwerk schroeven worden soms aangeduid als beton schroeven, kunnen ze worden gebruikt in materialen zoals steen.

Wat je nodig hebt

  • Veiligheidsbril

    Hamer boor

    Steenboren

    metselwerk schroeven

    schroevedraaier

Kopen of huren van een klopboor als je eigen men niet al. Een standaard elektrische boor zal niet volstaan ​​bij het boren in steen of andere metselwerk. Dit komt door het feit dat een elektrische boor, vooral bedoeld voor boren in zachtere materialen, zoals hout, inefficiënt bij het boren in steen. Ook, kopen of huren van een set van steenboren.

Selecteer een boorkop die iets kleiner is dan de diameter van de schroef metselwerk. Bijvoorbeeld, als u gebruik maakt van een schroef, dat is 1/4-inch in diameter, moet u op 3/16-inch boor gebruiken. Als je het gat te boren te groot is, zal het metselwerk schroef niet stevig te verankeren in de steen. Bevestig de juiste maat boor aan de boorhamer.

Op een paar van de veiligheidsbril om uw ogen te beschermen. Tijdens het boren, stof en kleine deeltjes steen kan lucht worden verzonden. Daarom is een goede oogbescherming is een must.

Boor de piloot gat in de steen met behulp van de boorhamer. Plaats de piloot gat of schroef op of in de buurt van de rand van de steen, als het kan beschadigen of kraken van de steen. De diepte van het loodsgat moet ongeveer ¼ inch groter dan de lengte van het metselwerk schroef. Boor een gat piloot per metselwerk schroef. Echter niet, plaats de schroeven of voorboorgaten te dicht bij elkaar, omdat de steen beschadigen. Elke schroef moet ongeveer 10 diameters van elkaar. Bijvoorbeeld, als u 1/4-inch schroeven, moeten ze worden gescheiden door ten minste 2,5 inch.

Blaas in de pilot gat om stof en stukjes steen achtergelaten door de boor te verwijderen. Stof en kleine deeltjes toegelaten in loodsgat te blijven kunnen interfereren met het vermogen van de schroef goed draad naar of anker in de steen.

Steek het metselwerk schroef in de pilot gat. Gebruik een schroevendraaier om het metselwerk schroef rechtsom. Ga door het draaien van de schroeven totdat deze vlak tegen de steen of het oppervlak van wat u ook verbonden aan de steen, zoals een raam sluiter, hout of sier armatuur.

Share This Post