Index / Ambachten / Hoe te schrijven op Metalen platen

Share This Post

Ambachten

Hoe te schrijven op Metalen platen

Oude volkeren gebruikt om heilige geschriften graveren op metalen platen. Tegenwoordig hebben we geen tijd (of zin) vaartuigen projecten inschrijven op metalen platen, maar we hebben de technologie om snel en gemakkelijk te schrijven over hen. Je mag

AdvertisementOude volkeren gebruikt om heilige geschriften graveren op metalen platen. Tegenwoordig hebben we geen tijd (of zin) vaartuigen projecten inschrijven op metalen platen, maar we hebben de technologie om snel en gemakkelijk te schrijven over hen. Je mag niet tools waarmee u op metaal te schrijven op een reguliere ambachtelijke winkel te vinden, maar je kunt metalen stiften, kleurpotloden, en potloden, bedoeld voor industrieel gebruik te kopen, op het internet.

Wat je nodig hebt

metalen platen

Ball-point markers

markeerpotlood

Paint kleurpotloden

Was de metalen platen met water en zeep. Laat ze aan de lucht drogen op een schone handdoek.

Haal het beschermkapje van een balpen marker bedoeld voor metaal. Druk naar beneden met de punt alvorens het te gebruiken om een ‚Äč‚Äčlijn te trekken. De tip is-pers geactiveerd, dus het zal een merk niet tenzij u druk uit te oefenen.

Gebruik een vet potlood voor shading. Uitpakken van de tip als je nodig hebt om door te trekken aan het einde van de string aan de top van het potlood. Teken op het bord met slechts een beetje druk. Haal meer potlood als dat nodig is.

Gebruik een verf kleurpotlood veel oppervlak bedekken. Breng een beetje druk tijdens het tekenen of te doorboren en pel terug buitenste laag van de krijt's. Trek dan zoals u gewend bent.

Laat de plaat drogen.

Share This Post