Index / wettelijk / Hoe te schrijven Meld een Investigator's

Share This Post

wettelijk

Hoe te schrijven Meld een Investigator's

Wanneer bij een onderzoek wordt uitgevoerd, ongeacht het niveau of de aard van het onderzoek, moet er een rapport aan de gebruikte methoden en de bevindingen, evenals een conclusie document. Het formaat en de lay-out van dit rapport kan sterk variëre

AdvertisementWanneer bij een onderzoek wordt uitgevoerd, ongeacht het niveau of de aard van het onderzoek, moet er een rapport aan de gebruikte methoden en de bevindingen, evenals een conclusie document. Het formaat en de lay-out van dit rapport kan sterk variëren, dus je moet contact op met uw direct leidinggevende voor meer informatie. Er zijn echter een aantal belangrijke stukjes informatie die moeten worden opgenomen in het verslag van elke onderzoeker die je schrijft naar aanleiding van een onderzoek.

Beschrijf wat je onderzoekt. Dit geldt ook voor wat er gebeurde, toen het gebeurde, die betrokken was, waarbij wordt voorgedaan en wat het resultaat was. Ook omvatten elke perceptie je hebt van waarom of hoe het evenement plaatsvond indien relevant.

Aparte feiten beschuldigingen. Als er iets wordt gepresenteerd in het rapport dat is een beschuldiging, toe te voegen "naar verluidt" of "op basis van." Present feiten zoals ze zijn, zoals "Het evenement vond plaats om middernacht op 27 april 2010."

Voeg een lijst van mensen die werden geïnterviewd. Onder meer de datum en tijd van het interview, evenals een overzicht van de ontdekt door het interview proces dat voor het onderzoek relevante informatie.

Omvatten alle aanvullende materialen die werden beoordeeld in het kader van het onderzoek, zoals interview afschriften of andere documenten.

Zet in de informatie over hoe u elke bewering en nieuwe ontdekking aangepakt. Documenteer uw opsporingsmethoden, zoals het interviewen van iemand anders of het bezoeken van een plaats delict, en wat kwam van deze methoden, als er iets.

Geef uw conclusies. Op dit punt, kan het onderzoek worden uitgevoerd. Het kan volledig zijn, of kan worden overgedragen aan een ander. Op het moment dat u bezig bent in het onderzoek, ook uw mening van de zaak en een samenvatting van wat je tot nu toe geleerd.

Share This Post