Index / tech / Hoe te schrijven Gebogen tekst in Illustrator

Share This Post

tech

Hoe te schrijven Gebogen tekst in Illustrator

Adobe Illustrator is een computerprogramma gebruikt door professionele grafische ontwerpers en degenen die genieten van het maken van digitale tekeningen. Bij het maken van een poster of flyer in Illustrator, moet u wellicht tekst op te nemen in het

Advertisement

Adobe Illustrator is een computerprogramma gebruikt door professionele grafische ontwerpers en degenen die genieten van het maken van digitale tekeningen. Bij het maken van een poster of flyer in Illustrator, moet u wellicht tekst op te nemen in het ontwerp. Een voordeel van het gebruik Illustrator is de mogelijkheid om gewone tekst in verschillende vormen. Het schrijven van gebogen tekst maakt de letters verschijnen op een boog of een andere gebogen vorm van uw keuze.

Maak een gebogen pad waarop u wilt typen met behulp van de "Pen", "Kwast" of een andere tool die u kunt gebruiken om een ​​lijn te creëren.

Selecteer het "gereedschap" (T), en ga over de curve die u hebt gemaakt.

Klik op je gebogen pad en begin te typen. De tekst verschijnt in een gebogen vorm, dat de lijn die u gecreëerd volgt. Wanneer u klaar bent met typen en klik op de lijn, zal de lijn verdwijnen, waardoor de gebogen tekst achter.

Share This Post