Index / Gezondheid / Hoe te Schouder ligamenten Heal

Share This Post

Gezondheid

Hoe te Schouder ligamenten Heal

Schouder instabiliteit wordt veroorzaakt door overmatig gebruik of toevallige verwonding. Wanneer de schouder is uit de kom, worden de banden, pezen en spieren rond het gewricht alle getroffen. Terwijl de meeste letsels kunnen worden behandeld zonder

Advertisement

Schouder instabiliteit wordt veroorzaakt door overmatig gebruik of toevallige verwonding. Wanneer de schouder is uit de kom, worden de banden, pezen en spieren rond het gewricht alle getroffen. Terwijl de meeste letsels kunnen worden behandeld zonder chirurgie, ernstige tranen vereisen. Hieronder zijn effectieve stappen om genezing gespannen schouder ligamenten.

Wat je nodig hebt

Anti-inflammatoire geneesmiddelen

fysiotherapeut

Behandeling

Rest het ligament. Vermijd activiteiten die het ligament en schouders pijn veroorzaken. Bespreek uw huidige schouder gebruik met uw arts en uw dagelijkse activiteiten te wijzigen. Rest is essentieel voor een snelle en goede genezing van de schouder.

Regelmatig een anti-inflammatoire. Een niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals aspirine en ibuprofen vermindert pijn en zwelling verbonden met het letsel. Neem één dosis elke zes uur voor blijvende pijn.

Voer revalidatie-oefeningen. Een fysiotherapeut kan samen met u naar de spieren en ligamenten rond de schouder versterken om verhoogde stabiliteit. Oefeningen kunnen meestal worden uitgevoerd thuis, maar vereisen consistentie en geduld.

Share This Post