Index / Huis / Hoe te schorten wassen

Share This Post

Huis

Hoe te schorten wassen

Het duurt een beetje oefening om de regels van het wasgoed spel te leren. Je zult een wasserette catastrofe hebben als je de verkeerde kleuren of een 100 procent katoenen T-shirt in een bassin vol met warm water samen te wassen. Kleren moeten worden

AdvertisementHet duurt een beetje oefening om de regels van het wasgoed spel te leren. Je zult een wasserette catastrofe hebben als je de verkeerde kleuren of een 100 procent katoenen T-shirt in een bassin vol met warm water samen te wassen. Kleren moeten worden gescheiden door kleuren, materialen en zelfs structuren goed worden gereinigd. Met onderzoek, goede wasserette gewoonten zijn gemakkelijk te leren, en schorten zijn gemakkelijk witgewassen als je volgen een paar eenvoudige tips en trucs.

Wat je nodig hebt

  • Wasmiddel

    Vlek pre-behandelingsoplossing

    Chloor bleek

    Kleur-safe bleekmiddel

    Mesh lingerie zak (optioneel)

Aparte witte schorten van lichte of donkere degenen. Intense kleuren (ofwel zeer donkere of lichte) kunnen bloeden, in het bijzonder bij het wassen voor de eerste keer, en moet alleen of met als kleuren worden gewassen.

Touwtjes elke schort samen in een boog. De boeg voorkomt dat het platform snaren van het verdraaien van onder andere kleding of schorten. Als u een mesh lingerie zak, nadat u voorbehandeld vlekken, plaatst het platform binnen en dicht bij de voorkoming van verdere klitten.

Scheid zwaar bevuilde schorten van licht vervuilde degenen, herinneren niet blanken mengen met felle kleuren of darks. Pre-behandeling van de sterk vervuilde schorten met een vlek-fighting-oplossing en pre-soak op warm om de vlek te tillen. Nadat het platform is geweekt gedurende 30 minuten, voeg de resterende schorten of kleding en wassen met afwasmiddel in warm water.

Bleach witte schorten met vloeibare chloor aan het heldere witheid van een nieuwe schort herstellen. Felgekleurde of donkere schorten worden witgewassen met behulp van een kleur-safe bleekmiddel of zuurstofrijk kleur booster om de stof tinten behouden.

Voeg vloeibare wasverzachter aan het spoelen, zodat het platform zacht blijft. Als u liever wasverzachter vellen, voegt de ene naar de droger voordat de droogcyclus.

Droog de schort van de permanente pers plaatsen en verwijderen zodra de droogcyclus beƫindigd.

Share This Post